Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 3. juni 2009

Real Follo- Oldenborg 3: 2-2

En kamp hvor vi spiller dårlig mot et fysiskt og stygtspillende Real Follo og det er et under at ingen fikk beinbrudd. 2 røde kort til Real og en dommer som virkelig ønsket å vise at han var tilstede denne kvelden, men ikke for å dømme fotballkamp, men alt annet. I løpet av alle mine kamper som spiller og tilskuer har jeg aldri opplevd en værre dommer. Når han truer med å rapportere meg til kretsen fordi jeg spør om han legger til tid når det har vært 5 min stopp pga rødt kort. Og gir rødt kort til Erik etter kampslutt så gir dette et godt bilde av prestasjonen hans. Drapsforsøka på Lars Ingar, Morten og Lars T er jo også helt utrolig at ikke blir noe mer enn frispark og et gult kort.

Vi kommer under 2-0 etter to møkka mål og det eneste de skaper i løpet av hele kampen. De legger seg så bakpå for å minske romma og kontre. 2-0 står seg til pause og helt til Morten spilles gjennom og skaffer oss straffe. Som han prøver å få Vegar til å ta, men tar den selv sikkert til side for keeper. 2-2 kommer når Jon for anledningen spiller venstre ving ("taktisk genistrek av coach Hallenstvedt") presser keeperen og klarer å blokere utspillet og setter ballen i det tomme målet på returen. 2-2 står seg dessverre ut resten av kampen og vi avgir poeng mot et lag som vi er sykt mye bedre enn men som får lov til å herje med våre spillere av dommeren... Det eneste positive å ta med seg er at vi kjører samtlige minutt av 2. omgang, mens 1 omgang var sesongværste.

Sorry at kampreferatet blei såpass mye om dommeren, men måtte bare få ut innestengt aggresjon...