Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 3. november 2009

Hva var sesongens høydepunkt?

Legg inn en kommentar på hva som var sesongens høydepunkt. Var det kampen mot 2.laget, første seriekamp, Lars Langås sin "feiring" av 9'ende offside mot Oslo døves, Ready-kampen hvor vi spilte med 8 spillere og klarte uavgjort. Hva slår deg når vi ser tilbake på sesongen?

5 kommentarer:

Nr. 7 Langås sa...

Et av høydepunktene vil jeg si var stortingsrepresentant Ropstads knusende høstcomeback etter valget - demonstrert med 4 (!) mål i én omgang...

Et annet unikt øyeblikk var da tidenes målfarligste kneskadde trener - unge Hallenstvedt - scoret på sin første touch - en utsøkt heading - 10 sekunder etter å ha blitt byttet inn på en corner...priceless!

Bjørnar sa...

Jon Heskey sitt mål i drittkampen på ekeberg. husker ikke hvem det var mot.
Var sikker på han skulle få rødt der.

Forsvarsbauta 2 sa...

Hehe. Var 2-2 målet mot Real Follo... Enig at der begynte jeg å tenke på hva vi skulle gjøre med 10 mann, men istedet en sykt deilig utligning

knut olav sa...

Kjem heller ikkje til å glømme då den kneskadde treneren, tydeligvis pga. langt skadefravær, hadde glømt at man spiller med leggbeskyttere da han byttet seg selv inn, noe som førte til at vi måtte spille med 10 man ein periode. urutt!