Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 4. februar 2010

Opprykksfest

Endelig fikk vi hatt vår fortjente markering at vi ikke lenger er et 8 divisjonslag og hele 18 stk møtte opp... Alle spillere som møtte opp og som spilte kamper for oss i fjor fikk stemme på en av/ den gjeveste tittelen: "Spillerenes spiller". Etter en jevn konkurranse skilte det seg ut en høy Søgneværing som vinner.
Spillerenes spiller: Vegar Jacobsen.

Det ble også delt ut et par andre priser:
Årest toppscorer: Kjell Ingolf Ropstad
Årets spiller: Mr.Andresen
Årets øyeblikk: Lars Langås for feiringen av 9'ende offside mot Oslo døves hvor han rev av seg drakta og kasta den i bakken, mens en heller håpløs dommer bare lo av hele situasjonen.
Årets innhopp: Øyvind Hallenstvedt et innhopp på 2 min, hvor han scoret på første og eneste touch på ballen...

Selv om det her trekkes ut bare et par navn, så er både opprykket og seiere i treningskamper en prestasjon vi som lag har klart. At vi som lag slipper inn 16 mål på hele sesongen og litt under halvparten er mot ubeseiret motstand. Helt fra de spillere som har spilt 1 kamp til de som har vært skadefrie og spilt ofte. Fra keepere som skyter straffer (noen scorer og andre ikke) til politikere på topp som sjelden dukker opp. Fra taklingsgale backer til teknikkere som ikke har et defensivt fiber i kroppen. Så har alle bidratt til at vi er der vi er i dag...

Ingen kommentarer: