Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 15. desember 2010

rapport fra treninga tirsdag 14.12

Det var duket for 2010's siste Oldenborg 3-trening før det bærer hjem til våre respektive hjemsteder. I de fleste tilfeller er dette heller grisgrendte strøk på Sør- og Vestlandet.
19 mann dukka opp. Det var vår i lufta og behagelige 8 minusgrader. Nesten T-skjortevær med andre ord.
Banemester hadde konkludert med at i en slik hetebølge og med dagens strømpriser var det like greit å skru av undervarmen på banen, noe som førte til ikke akkurat optimale spilleforhold.
Stemninga var god, og de fleste frydet seg over at våre venner fra Manchester hadde slått Arsene Wenger's fremmedlegion på the Theatre of Dreams kvelden før :)



Langås var ivrig etter å bekrefte for undertegnede at mr X som slo innlegget han scorte matchvinnermålet på for 3 uker tilbake var ingen ringere enn Anders K. Dette var gått undertegnede hus forbi, og assisten krediteres herved vår mann fra Nordfjord. Kudos til Lars for både god hukommelse og evne til å huske på lagkameraters innsats.

Keeperne Erlend og Asbjørn fikk også denne gangen gjentatt den luksusen det er å ha spesifikk keeperoppvarming i stedet for å bli med på firkant og deretter gå rett på spill (noe som er tilfellet i ca 97% av klubbene fra 5.div og nedover). (Som keeper er det ikke nok å løpe etter en ball i max tempo og deretter stå i buret og la utespillere fyre løs med skudd før kroppen har blitt skikkelig varm, red.anm.). Stor cred til trenerteamet for at de lar oss få varme opp på vår måte. Denne gangen fikk vi også gjøre det i fred uten å bli gjenstander for sinte tilrop fra Ayatollah Aarmo etter ca 2 min. Takk for det :D



Treninga var noe prega av det vanskelige underlaget og den forferdelige heten, men stemninga var god og relativt få ble skada. Vi vil takke alle for godt oppmøte i høst, og lykke til med siste rest av skole og jobb før juleferien starter.
God jul til alle! :)






PS: En gjeng av spillerne tok t-banen nedover etter trening. På nevnte t-bane ble midtbanemaestro Vegar Balsam observert i vanlig tøy, visstnok på vei hjem fra KRIK-messe. Et stort og ukjent antall single jenter ble sett sammen med sørlandsgutten, og noen ble visstnok med hjem på "kveldsmat" etterpå. Det er forståelig at fristelsene utenfor banen kan være store, men vi håper at ballmagikeren fra Søgne har større fokus på det sportslige etter nyttår og ikke blir Tåsens svar på George Best.

Ingen kommentarer: