Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 7. juni 2011

Fru Fortuna smiler igjen til livets glade gutter

Oldenborg 3 - Ullern 3: 3-1 (1-0)

Etter noen kamper hvor vi ikke helt har fått den uttellingen vi ønsket løsnet det endelig i går, og selv om vi ikke var spillemessige overlegne (særlig ikke de første 20) så hadde vi iallefall kynismen foran mål som sikret 3 veldig viktige poeng i kampen om opprykk. I tillegg hadde rundt 25 tilskuere funnet veien til Bjølsenfeltet på en grå mandag ettermiddag, og fikk bevitne at Oldenborg 3 sikret seier i en kamp som kunne vippet begge veier.

Oldenborg startet med følgende lag:

Asbjørn
K.A. Blix Joakim Erik
Sindre D.G. Kåre Torleiv Preben Chris
Alex

Benken: Erlando, Buene, Kjell Ingolf, Daniel, Hans Olav, Ole Fredrik.

Første omgangen starter akkurat sånn som vi ikke ønsket at den skulle, Ullern presser oss høyt, og vi i forsvaret blir stort sett ryggende mot eget mål og har nok med å klarere ballen ut det første kvarteret. Etter hvert setter spillet seg mer, midtbanen blir involvert, og vi begynner også å vise at vi har gutter som kan angripe.

Omtrent halvveis i omgangen spiller Preben nydelig igjennom Alex Niang som ikke gjør noen feil alene med keeper. I det keeperen går ned etter ballen lobber Alex over, og ett litt ufortjent 1-0 er ett faktum. Resten av omgangen ebber ut med mye dødtid og lange baller mot de respektive midtstopperne som stort sett fikk ryddet greit unna for begge lag.

Etterhvert som andre omgang ruller igang viser vi at vi ønsker å vinne dette, og tar over mer og mer av banespillet. Ca 5 minutter inn i andreomgang vinner Daniel en corner som han nydelig slår inn i feltet, og hvem andre enn den lyskeplagede "oksen fra Grimstad" Ole Fredrik dukker opp på bakre stolpe og header inn 2-0. Denne gangen mer velfortjent enn da vi scoret det første.

Spillet går mye frem og tilbake etter dette, litt sprekker i begge lag, og særlig Asbjørn bør nevnes som en som holder oss inne i kampen med flere avgjørende redninger når Ullern får spilt seg til muligheter alene med vår bakerste mann. Så, halvspilt ut i andre omgang kommer Daniel alene med Ullern sin keeper. En høy ball ender med en skulderduell mellom politimannen fra Norheimsund, og en litt mindre keeper med Totti drakt, utfallet sier seg selv, og 3-0 er ett faktum.

Etter dette dør kampen litt ut, jeg pådrar meg ett unødvendig andre gule kort, strengt, men fair nok. Like før slutt greier også Ullern å redusere til 3-1, men de kommer aldri noe nærmere enn dette.

Dommeren blåser, tre poeng sikret mot ett godt lag, i en kamp som kunne endt med uavgjort hadde marginene vært mot oss. Men, vi skal ta med oss spillemessig fremgang, at VI scorer på dødball, at publikum fortsatt kommer og støtter oss, og at vi kan vinner selv om vi ikke alltid er spillemessig overlegne.

Til slutt, noen funfacts fra gårsdagens kamp:

* B. Meling stilte nok en gang uklanderlig antrukket i tights.

* Mjøs var med allerede fra før oppvarmingen startet.

* Erlend leverte en strålende innsats som spiss, og vi har kanskje fått nye muligheter i angrep.

* Det ble observert flere UKT´er på sidelinjen som så hele kampen. (UKT= Uidentifiserte kvinnelig tilskuere.)

* Oldenborg er fortsatt ubeseiret på hjemmebane i år.