Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 11. august 2011

Fantasy Premier League: ekstra spenning i hverdagen!

Ja, kjære fotballfrender over det ganske land! Tiden er inne for en ny sesong Fantasy Premier League. Mange av dere Oldenborgere kjenner allerede til konseptet, men for dere uinnvidde kan vi avsløre at det handler om å velge seg en førsteellever blant alle spillerne i Premier League. Disse får da poeng hvis de scorer, har assist, spiller veldig bra osv. Webadressen for å lage seg et lag og joine den legendariske Oldenborg 3-ligaen er følgende: http://fantasy.premierleague.com/.

Forrige sesong var det Peder Ringsby som soleklart gikk av med seieren etterfulgt av undertegnede som knuste unge Hallenstvedt med overbevisende 4 poeng. Ringsby havnet på 8163. plass globalt, en sterk prestasjon tatt i betrakning at over 2 000 000 lag er med. Nå er det riktignok duket for ny sesong der alle stiller med "blanke ark og fargestifter tel". Så nøl ikke ett sekund til, seriestarten er like rundt hjørnet!

Ligaen vår heter som nevnt altså Oldenborg 3 og koden for å kunne joine den er: 487832-132797. Ligaen er åpen for både nåværende og tidligere Oldenborg 3-spillere samt selvfølgelig alle våre kjære supportere. Hjertelig velkommen skal dere være, og måtte den beste mann/kvinne vinne!


PS: Har fått meldinger om at koden ikke fungerte, noe som var korrekt siden koden fra i fjor hadde forandret seg. Den riktige koden er nå skrevet inn over. Ikke fortvil dersom dere kommer inn en runde for sent. Det betyr bare at dere havner litt bakpå, men dette er det fullt mulig å ta igjen over de neste 37 rundene. Så bare join!


Ingen kommentarer: