Ny side: Oldenborg3.com

mandag 10. oktober 2011

Sesongens siste kamp på lørdag!!!

Kommende lørdag, 15.oktober, spiller Oldenborg 3 sin siste kamp for sesongen 2011.

Kom og bli med :)




Søndag 2.oktober slo Oldenborg 3 toppidrettsutøverne på NIH med 4-2 i første kampen i kretsmesterskapserien mellom vinnerne i 7.divisjon Oslo.

Nå på lørdag møter Oldenborg 3 Fjellstrand i den siste KM-kampen, som spilles på Valle Hovin Kunstgress. De blå går for å avslutte en herlig sesong med seier i KM.

Noe av det gledelige med de siste kampene, er at vi har funnet tilbake til 2010-taktene, da vi avgjorde mange kamper i 2.omgang.

Imidlertid har enkelte på laget hevet sine røster mot Oslo Fotballkrets, som har blingset litt og satt kampstart til kl 16.00. Som mange med hjertet i engelsk fotball vet, spiller Manchester United mot Liverpool kl 13.45 samme dag, med det resultat at vi som har en viss sympati for et av disse to lagene, må nøye oss med å følge 2.omgang på vg-live på mobilen. Tross kampkollisjonen er 16 mann meldt kampklare.



Med litt timing, kan du som tilskuer rekke å se begge disse storoppgjørene. Dersom du ikke følger særlig med på engelsk fotball, er det desto større grunn til å oppleve litt fotballkultur på østkanten. I sist kamp hadde vi 8-9 tilskuere som trosset både ekstreme mengder regn og beste møtetid for å heie fram våre gutter, og vi hadde vært veldig glade om folk tar turen ut på Valle Hovin. Det blir servert sjokoladekake, og vi tar bølgen for DEG om vi vinner KM.

Oppmøte her teller tungt i kampen om å bli Årets Oldenborg 3-supporter 2011 :)



Kampinfo:

Kampsted: Valle Hovin Kunstgress

Dag: Lørdag 15.oktober
Kampstart: 16.00


Hvordan komme seg til Valle Hovin?

Adresse: Innspurten 16, 0663 Oslo

T-BANE: Linje 1, 2, 3 eller 4 til Helsfyr.
BUSS: Tverrgående buss 21 til Fyrstikktorget eller 37 Helsfyr til endestasjonen - eller 76 evt. 58 til Helsfyr.


Troppen blir lagt ut i denne nyhetssaken på torsdag.

Ingen kommentarer: