Ny side: Oldenborg3.com

fredag 24. februar 2012

Oldenborg 3 - Frigg 4: 7-3 (6-2)

Tirsdag 21. februar spilte vi vår første treningskamp for året. Motstander var det sylferske laget Frigg 4. Skribent er ingen ringere enn Jarleiv Øie.

7-3 Ole Fredrik (Andreas O.)

2 minusgrader, et lite rimlag over banen, flomlys; med andre ord fantastiske forhold for årets første treningskamp.

Laget:

Moi

Ole Fredrik - Blix - Joachim - Bjørnar (el capetano)

Vegard - Jarleiv - Preben - Anders - Langås

Ole

Superinnbyttere: Torleif, Sindre, Chris, Øyvind, Andreas (trener), Andreas (ny gutt), Erlend

1. OMGANG:
Etter en litt rolig start på kampen får Vegard ballen på høyre side. Han setter på cruisekontrollen og cruiser forbi et par stykker på høyrekanten før han legger nydelig inn til Ole Terje som smeller til på direkten; 1-0 til Oldenborg 3. Ser ut som om vi har truffet bra på nyervervelsene denne sesongen.

De neste 5 minuttene er det litt stillingskrig før Langås (Katongo) ut av intet, smeller til fra 25m. Ballen går i en nydelig bue over keeper, og alle står og måper. Vi ble nok stående å måpe litt lenge, for ikke lenge etter på kommer Frigg i stor fart på høyrekanten. Innlegget (tidenes sleivspark) får en ekkel bue, stang inn...

Heldigvis mister vi ikke motet. Oldenborg 3 styrer spillet, og etter 20 minutter spiller Anders en nydelig stikkball til Katongo som kommer alene mot keeper. Han gjør ingen feil, 3-1.

Neste mål kommer etter litt kommunikasjonsproblemer bak hos Frigg. Keeper gir beskjed om at han har ballen, og dessverre for Frigg gjør også en av midtstopperne det samme. Der er Katongo og snapper opp returen. Den sender han mot Preben som kommer på ett av sine mange god dype løp. Han scorer tross vanskelig vinkel.

Etter det sovner vi litt, og Frigg tar mer over. 30 min ut i kampen får de frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Jeg foreslår mens jeg står i muren at vi ikke hopper. Et velplassert frispark stryker over hodet mitt og i mål. 4-2.

Heldigvis våkner vi litt igjen. Det står at jeg har assist, men føler ikke akkurat får å ta den. Ole Terje er jo et angrep alene, han får ballen på 25m og smeller til. Ballen går, ikke helt ulikt målet til Langås, i en bue over keeper. Fantastisk mål det også.

Rett før pause spiller Preben gjennom Ole Terje som i sin første kamp, i løpet av en omgang, scorer hattrick! Respekt!

I pausen og før pausen er det en del bytter. Øyvind (Blix), Andreas nygutt (Joachim), Torleif (Jarleiv ), Sindre (Ole Fredrik), Chris (Langås), Erlend (Moi), Andreas trener (Anders).

2. OMGANG:
Omgangen starter bra. De som har blitt byttet inn spiller meget bra. Mot spillets gang scorer Frigg på et skudd fra skrått hold.

Så følger en periode hvor det blir mye bytter, noe som påvirker spillet litt. Jobben med å bytte falt på Moi. Det viste seg å være en ganske stor jobb. Vanskelig å få til bytter når dommeren ikke reagerer når det ropes «Dommer».

Tilslutt ble det kanskje litt for mye. Det kan være greit at vi til neste gang tar lærdom, så vi er sikre på både hvem som skal byttes inn, og hvem som skal byttes ut før vi gjør bytter.

Helt på tampen av kampen sender Andreas (ny gutt) en flott pasning gjennom til Ole (Fredrik, ikke Terje). Han setter ballen til side for keeper og i mål. 7-3.