Ny side: Oldenborg3.com

fredag 27. februar 2009

Spiller # 21

Da vi hadde tatt ut den første troppen på 19 mann så var det en ting vi manglet og det var offensive spillere som kunne bekle spissplassen og offensiv midtbane. Derfor hentet vi inn Emil til denne offensive midtbanerollen, mens vi hentet inn 2 spillere som er mest tilpasse som spydspisser. Førstemann ut heter Lars Langås er kanskje et ukjent blad for den jevne Oldenborg supporter da han ikke har gått på Sagavoll eller noen av de kjente kristne folkehøyskolene… Han ble oppdaget av scout Erlend da han trålte spillermarkedet i Sør Amerika. Her har han tilbrakt det siste året.



Speiderrapporten vi trenere fikk var: En spiller som viser enorm vilje og spiller med hjertet utapå drakta. Har en enorm motor og et bra overraskende skudd. Viser goalgetter instinkt og er en uforutsigbar spiller. Kan ha litt problemer med posisjonering, men med litt veiledning kan han være en flott tilvekst som spiss… Ikke regn med mål på hodet! Hold ballen på bakken.



Da vi tilbød han spilletid på det nystartede 8 divisjonslaget klarte han ikke å takke nei. Jeg føler at dette er et steg i riktig retning for meg og min profesjonelle karriere sier spilleren selv. Meningen hans med livet: Jesus, kona, venner, Oldenborg 3. Og skape gode øyeblikk for andre og for en selv!

Ingen kommentarer: