Ny side: Oldenborg3.com

søndag 23. august 2009

Bislett 2- Oldenborg 3

Det er fredag kveld 21. august og klart for nok en batalje i gummiparadiset Bjølsen kunstgress, forøvrig også kjent som ”krampebanen”. Det berømte ordtaket må gjerne gjentas om og om igjen: ”Får du ikke krampe her, så har du løpt mindre enn en stær og har skeive tær”. Men nok om det. Med våre 10-15 faste hooligans på tribunen, klare til å psyke ut dommeren fra første sekund, var alle bekymringer raskt glemt, og etter peptalk, oppvarming og bønn var vi klare til dyst. Motstander denne kvelden var Bislett 2, trolig et av det norske seriesystems mest internasjonale lag med sine 20 forskjellige nasjonaliteter (fordelt på 1.- og 2. laget). Følgelig var det knapt et norsk ord å høre, og det var en rent eksotisk opplevelse å spille mot både irer, hollendere og italienere.



Coach Hallenstvedt satte opp følgende startoppstilling i det som muligens kan beskrives som en 4-1-2-3-formasjon:



Erlend



Andreas Blix Knut Olav Bjørnar



Håvard (C)



Lars-Ingar Jarleiv



Sid Lars L. Chris



1. omgang:

Kveldens midtbaneanker og kaptein Håvard vant selvfølgelig lett myntkastet og vi fikk starte ballet. Ikke mer enn 10 sekunder senere hadde lynvingen Chris tatt tunnel på sin første forsvarer for dagen og banket av gårde et skudd som keeperen med nød og neppe maktet å avverge. For en start! Og sjansene skulle komme på løpende bånd. Både Chris og Sid ble fôret med baller fra vår dominerende midtbane som vant duell etter duell. Innleggene florerte i hopetall, men en blanding av sviktende presisjon og for få folk i boksen gjorde at målene foreløpig uteble. Nærmest var Sid med en heading etter et kreminnlegg fra Chris’ silkefot. Måltørken skulle imidlertid opphøre halvveis i første omgang da den staute frolendingen Jarleiv (oppfostret på Dagnys komper og mors lefser) mottok ballen fra undertegnede, løftet blikket, tok ansvar og skjøt ballen via keeper og i mål. 1-0! Lettelsen var til å ta og føle på, tross alt var ingen særlig interessert i å repetere 0-0-fadesen fra forrige kamp. Kjøret fortsatte etter målet, men det resulterte dessverre ikke i flere mål. ” Torleif ”the Touch” og baseballproff Lars T. entret banen (på bekostning av Håvard og Andreas som begge hadde trent for dårlig i sommer) til stående applaus fra våre trofaste hooligans.Bislett 2 vartet i løpet av omgangen kun opp med et par skudd på mål som Erlend ”Levende Vegg” avverget med letthet.



I pausen sluttet alle seg til klippen Blix sin rent filosofiske oppfordring: ”Me må bare DREBA den ballen i mål!



2. omgang:

Med Blix sin dødelige oppfordring i bakhodet entret vi banen igjen med ville øyne og killerinstinkt. Ballen skulle i mål om det så skulle koste to knekte legger eller en brukket nakke. Dessverre ble det med viljen. Enveiskjøringen fortsatte, men ballen ville (som vanlig) ikke i mål. Synd, men sant, og flere bar på følelsen av at de burde putta en ”gåll” når kampen var over. Et av omgangens høydepunkt var da Jarleiv var nær ved å knuse inn et skudd som garantert hadde kvalifisert til et av årets vakreste. Like før slutt fyrte han av med utsiden av høyreslegga så kula føk som et prosjektil og barberte utsiden av venstre kryss. Ubegripelig synd. Bislett 2 kom til noen småfarligheter mot slutten, men hele laget gjorde en god jobb og holdt unna for eventuelle pissemål som kunne kommet.



Verdt å nevne til slutt er Andreas’ solide debut som høyreback. Ifølge coach Hallenstvedt er denne nysigneringen en potet som kan bekle de fleste posisjoner på banen, enten det er reservekeeper eller linjedommer. Velkommen, Andreas!



Takk til våre trofaste hooligans som alltid møter opp og støtter oss! Og takk til Bislett 2 som er en hyggelig gjeng å spille mot!

Poeng:
Andreas: 3p Stor debut på høyrebacken og viser enorm kapasitet offensive raid og innlegg. Spennende debut. Gleder oss til fortsettelsen
Chris: 2p . Årsbeste av vingen. Mangler bare det siste lille før et av innleggene hadde resultert i assist.
Ingen: 1p . Målskorer og matchvinner Jarleiv. Stort !

Kudos til forsvaret som holder Bislett på god avstand gjennom hele kampen.


Kamprapport av nr. 7 Langås.

1 kommentar:

Nr. 7 Langås sa...

Øy! Det var ikke jeg som skrev at Håvard og Andreas hadde dårlig kondis! Let it be said...
Poenggivingen og den tilknyttede spillervurderingen er det også coach Hallenstvedt som står bak... :)