Ny side: Oldenborg3.com

søndag 16. august 2009

Oldenborg 3- Adamstuen

Oldenborg 3 – Adamstuen

Arena: Bjølsen kunstgress

Tilskuere: ca.15

Laget:


Erlend

K.A. Bjarte Knut Olav Sid


Ingen Lars Ingar Johan


Lars Tore Lars Emil



Innbyttere: Erik og Christoffer

Alt lå til rette for en fantastisk dag med Oldenborg 3. Sol, tilskuere og flere førstelagsspillere. Det begynte lovende med høyt press fra start av.

Kampreferat:

1 Kampen er i gang.

3 Frispark! Emil finter seg forbi en spiller, som velger å bruke skitne knep for å stoppe ham. Lars Tore slår et hardt, presist, innoverskrudd frispark. Dessverre kom ingen for å møte ballen, og keeper kunne lett plukke ballen. Stor sjanse der…

5 Nok en stor sjanse! Lars Tore runder en Adamstuen-spiller på høyre kant, og legger inn. På ellevemetersmerket står ingen og bommer på ballen. Ballen spretter i sneglefart en halv meter til side for mål.

5 Nesten identisk situasjon som forrige! Denne gangen treffer ingen ballen, dessverre står det en forsvarspiller i veien…

15 Lite som skjer akkurat nå. Oldenborg har presset, men sliter med pasningskvaliteten.

25 Sid prøver et skudd fra 19 meter, men over mål.

30 Bytte Oldenborg: Erik kommer inn for Sid, og Christoffer for Lars

32 Corner. Lars Tore slår hjørnesparket fra høyre side, Johan treffer bra på headingen, men ballen stryker krysset. Det blir utspill fra femmeteren.

39 Oldenborg har fortsatt presset, men det stopper opp ved 16-meteren.

PAUSE (0-0)
* Trener Hallenstvedt: forsvaret er solid, K.A. Knut Olav, Sid, Erik og Bjarte har full kontroll, nå må vi bare få til avslutningene.

46 Kampen er i gang igjen.

53 Kampen er litt i samme spor som den sluttet i første omgang. Oldenborg presser, men får ikke helt til avslutningene.

67 Stor sjanse til Oldenborg! Lars blir spilt frem med en genial pasning, han lobber vakkert over keeper og i mål. Dessverre blir målet feilaktig annullert for offside.

73 Nok en stor sjanse! Emil kommer seg fri på høyrekanten og legger inn. Inn på ellevemetersmerket møter Lars Ingar. Han treffer ikke rent med breisida, og keeper redder.

80 Nå har Oldenborg 3 satt inn slutt spurten. Lars Tore dribler seg forbi et par mann på venstrekanten og slår inn. Forsvaret klarer ikke å klarere, og ingen får skyte på nesten åpent mål. Dessverre bommer ingen.

87 Oldenborg presser på og har hatt tre cornere de siste fem minuttene. Johan kommer til et par halvsjanser på hode. Adamstuen har ennå ikke hatt en sjanse…

89 Nok en corner, og nok en kjempesjanse til Oldenborg. Lars Tore slår corneren, og etter mye klabb og babb lander ballen i beina til Emil. Han skyter fra 10 meter, men ballen stryker tverrleggeren og går over.

90 Kampen er slutt.

FERDIG (0-0)

Ingen (Jarleiv) takker for seg, og skal trene på avslutninger 2 timer etter hver trening.

Ingen kommentarer: