Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 20. april 2010

Lokomotiv Oslo 2 VS. Oldenborg 3: 1-3

Da var det duket for vinterens siste treningskamp, og for en prestasjon det skulle bli av de blå.

Stedet for anledningen var Idrettshøyskolens betongplattform, dekket med et 2mm tykt filtteppe. Tidspunktet for kampen kunne også vært bedre, da kampen ble lagt til midt i tippeliga runden, slik at Alex og Blix gikk glipp av at Viking fikk kjempet til seg ett poeng hjemme mot Tromsø.

Oldenborg startet med følgende lag (tror jeg):

Asbjørn

K.A. Blix Øyvind Andreas

Lars Vegard Preben Emil Kåre

Alex

Det skulle bare gå to minutter av første omgang før ballen smalt i nettet bak en sjanseløs Asbjørn, og 1-0 til Lokomotiv var et faktum. Angrepet ble bygget opp på deres venstre side, før ballen ble spilt inn bak Blix og K.A. som hadde en liten misforståelse da det gjaldt markering av en motstander.

De første ti minuttene ble Oldenborg 3 spilt lave, og lå stort sett bak og fikk kjempet ballen ut av eget forsvar. Etter dette fikk Oldenborg mer og mer tak på kampen, og begynte å vinne krigen på midtbanen. Da Preben setter inn 1-1 på hel volley, etter en nydelig slått corner, vil nok de fleste si at dette var meget fortjent. Det var da spilt ca halve første omgang. Oldenborg hadde mange fine kombinasjoner, kanskje særlig på venstre siden av midtbanen der vi til tider spilte "ball-i-hatt" mot våre motstandere fra divisjonen over.

Alex jobbet og slet mye på topp som ensom spiss i første omgang, og fikk bundet opp store deler av motstaders forsvar med sin kjemping i reneste John Barnes stil.

Oldenborg tok mer og mer over utover i omgangen, og både K.A. og flere hadde sjansen til å sette inn et ledermål før pause, men da dommeren ga pausesignal var moralen og stemningen høy i Oldenborg leiren.

I 2. omgang kom Kjell Ingolf inn på topp, Rekvik og Torleif inn på midtbanen, og Bjørnar inn i forsvar. Kjetil kom også inn på ving, og imponerte nok en gang med en fart som kommer til å gjøre mange backer i 7. divisjon svimle.

Torleif, som av Erlend Skeie Langeland kalles for 7.divisjons svar på Zidane brukte ikke lang tid på å markere seg. Det var ikke spilt mer enn ti minutter av andre omgang før tanksenteret var med frem i angrep og vakkert plasserte ballen til side for keeper etter en periode med massivt press fra Oldenborg.

Oldenborg tok over store deler av banespillet utover i andre omgang, og da ambulansesjåføren fra Treungen gikk på et sugende løp og tuppet ball inn i lengste hjørne etter 70 min var dette på mange måter spikeren i kista for et utmattet, og etterhvert svært så frustrert Lokomotiv lag.

Håvard og Vegard (a.k.a tyrkeren, a.k.a. öhmer) løp midtbanen til Lokomotiv i senk utover i andre omgangen. Håvard var høyt og lavt, og kjempet som en polakk på speed da kampen stod og tippet. Kjetil m.flere hadde muligheter til å score ytterligere for Oldenborg denne onsdagskvelden, men kampen dabbet til slutt ut med 1-3, og nok en sterk seier for Oldenborg 3.

Etterhvert som våre motstandere begynte å bli frustrerte og slitne tok kampen dessverre en dårlig vending, og dommeren måtte til slutt dele ut totalt 4 gule kort til våre motstandere for etterslengere. Særlig fikk Bjørnar en stygg ettersleng mot seg da han blir taklet bakfra, helt ute ved sidelinjen like før slutt, og dette var en takling som like gjerne kunne vært belønnet med rødt.

Håper ikke jeg har glemt noen i startoppstillingen eller benken, og takk for en demonstrasjon i effektivt og konstruktivt fotballspill gutter.