Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 27. april 2010

Oldenborg 3 vs Jutul 2: 8-4

Da var endelig sesongen i gang, og for en måte å debutere i 7.div på. Nok en gang trappet Gyldenløvene opp, og tilskuerantallet ble estimert til rundt 25 stk, takk til dere for støtte og oppmøte!

Oldenborg startet med følgende lag:
Asbjørn

Erik K.A. Øyvind Andreas

Lars Vegard Torleif Kåre Chris

Alex

De første ti minuttene var preget av nerver og ballen ble stort sett slått frem og tilbake mellom lagene. Etter ti min blir ballen slått inn i feltet, Lars (ikke Alex) stusser, og hvem andre enn Øyvind er fremme og nikker inn 1-0 Til Oldenborg i serieåpningen. Oldenborg tar over mer og mer av banespillet og kommer til flere fine innlegg fra kantene utover i omgangen, særlig var vår venstreside med Chris i spissen aktiv.

Mot spillets gang kontrer Jutul inn utligningen etter rundt en halvtimes spill på deres første sjanse. Passivt forsvarsspill blir utnyttet til fulle, og etter litt frem og tilbake i vår boks er altså utligningen ett faktum. Vi svarer raskt, og med en nydelig stikker fra Kåre får Alex (a.k.a. Tommy Høiland, a.k.a. Petter Pilgaard) ballen alene med keeper, og der er Pilgaard iskald og setter inn 2-1 til Oldenborg.

Like før første omgang er over kommer Jutul på sin andre sjanse i kampen. Deres høyreving drar av en poler fra ca 25 meter som går i en bue over Asbjørn i mål, Asbjørn er på den med en hånd, men får ikke gjort annet enn å dytte ballen i mål. Dommeren blåser like etter for pause, og 2-2 reflekterer ikke på noen måte sjansene og banespillet i 1. omgang. Stemningen i Oldenborg leiren er god, og med en innstilling om at dette skal vi greie, entrer vi banen i 2. omgang.

Etterhvert har Bjørnar kommet inn for Andreas, Blix inn for undertegnede, Preben inn for Kåre,Kjell Ingolf inn for Chris. resten av byttene har jeg ikke helt oversikt på.

2. omgangen starter slik den første sluttet, og ikke lenge etter avspark har Preben(?) økt til 3-2 for Oldenborg. Gleden blir imidelertidig drept ikke lenge etter da Jutul utligner til 3-3 etter en dødball med total markeringsglipp på iallefall 3 motspillere. Det er da igjen ca 30 minutter, og det er nå vi begynner å vise hva vi er laget av. I løpet av tjue minutter kontrer Oldenborg inn 5 mål! Kjell Ingolf scorer imponerende 4 mål, og Kåre setter punktum med et nydelig løp som han avslutter kontant i mål. Da hjelper det lit at Jutul scorer med et skudd fra 30 meter som Asbjørn holder i 99 av 100 tilfeller. Kjell Ingolf sine iskalde avslutningsferdigheter ble altså nok en gang avgjørende for Oldenborg 3.

Lyset går, og dommeren velger å blåse av et par minutter før tiden er over, og årets sesong har fått en imponerende start. forsvaret med keeper gjør noen glipper i dag, men offensivt leverer vi nok en gang en meget god kamp mot et sympatisk Jutul lag som til slutt gir litt opp, og drar på seg 3-4 unødvendige gule kort for etterslengere.

Imponerende disiplin og moral i laget, det offensivet sitter etterhvert bra,og forsvaret snører igjen sekken til neste kamp, så skal 7.div bli en dans på roser. Særlig imponert over Erik, Preben, Kjell og Chris i dag, som legger ned en imponerende innsats.

Det skal i tillegg nevnes at Oldenborg fikk 3 annulerte mål! Riktigheten av disse annuleringen skal ikke jeg kjøre debatt på, men iallefall Chris sitt frispark er i bestefall tvilsomt. Ellers gjorde dommeren en god innsats og fikk med seg det meste.

Spielführer Ødegaard

5 kommentarer:

Langås sa...

Gratulerer til kaptein K.A. for denne gang å ha rett lagoppstilling; ingen spillere som ikke var til stede står oppført :P Bra referat, men viser til "liveoppdateringen" for hvem som egentlig stusset ballen videre til Øyvind på årets første mål...

Ellers var det deilig da det løsna på slutten der, mange gode kombinasjoner og hele laget la ned en herlig innsats. Det lover godt for resten av sesongen. Bra jobba, gutta!

Henriette og K.A. sa...

Trodde ikke det var deg Lars siden det ikke ble annulert for offside... Uansett artig, og gratulerer førstelag med tippeliga motstand!

Anonym sa...

Lurer på om ikke Oldenborg ledet 3-2 til pause. tror Preben putta like før pause. :) Bra referat KA

Forsvarsbauta 2 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Forsvarsbauta 2 sa...

Hehe... Bra referat og diskusjon... MEn det var nok Lars som stussa videre til meg. Og Preben scora rett før pause ja...

Det som også bør hauses mer er at det var mot et av de mest sympatiske lagene jeg har spilt mot noensinne. (Utenom han gærne backen selvfølgelig...) Deilig å spille mot et lag som vil spille fotball og ikke sloss. Selv om dommeren gjør en del rart så føler jeg at vi klarer å ikke klage for mye... Det er også noe å ta med seg videre...