Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 5. august 2010

Det nærmer seg kick-off for høsten! :)

FØR MATCHEN:

Allerede mandag ruller 7.div i gang igjen, og de blå heltene møter Lommedalen 2. Stedet er IKKE Bjølsenfeltet 2(!!!!), men i stedet splitter nye Frogner Kunstgress (rett ved Frognerparken). Denne banen har blitt lagets hjemmebane for høstsesongen, og utfordringene her er først og fremst å venne seg til at pasningen faktisk kommer fram uten å sprette borti et jordrottehull eller lignende. Et slikt underlag uten tvil gavne flere av våre tekniske vidunderbarn :)

Oldenborg 3 ligger før denne kampen på 2.plass på tabellen med 24 poeng etter 10 kamper, 3 poeng etter Bjørndal. Oldenborg 3 slo Bjørndal like før ferien, men tapte 2 av de 4 første kampene i vår. Et av disse tapene kom borte mot Lommedalen 2, etter "a game of two different halves" der mr Ropstad bommet på et straffespark, og kampen ebbet ut 1-2. Lommedalen 2 ligger midt på tabellen med 12 poeng på 10 kamper, og er nok sugne på å dra i land enda en seier mot våre menn.
Ryktene sier at det er tribune med noe tak over på Frogner Kunstgress, så dersom du er i Oslo denne dagen, er det ingen vits i å sitte hjemme og se i veggen når du kan få bevitne kvalitetsfotball i nærmiljøet. Det er dessuten meldt om lite nedbør og noe sol :)

Kampinfo:
Sted: Frogner Kunstgress
Tid: Mandag 9.august kl 20.15
Motstander: Lommedalen 2
Kamptropp: Kommer

Ingen kommentarer: