Ny side: Oldenborg3.com

fredag 22. oktober 2010

Rooney ikke til Oldenborg 3 likevel!




Som sikkert de fleste har fått med seg, har det vært mye turbulens rundt Wayne Rooney de siste dagene.
De lærde var enige om at kraftspissen ville forlate Manchester United i januar til fordel for nye beitemarker. Flere store klubber var rapportert å sikle etter signaturen hans.

Det ikke så mange vet, er at Oldenborg 3 planla å spise kirsebær med de store. Coach Hallenstvedt har flere ganger uttrykt sin begeistring for scouseren, og var beredt til å knuse sparegrisen for å oppnå drømmen om å sette 24-åringen i tospann med Kjell Ingolf "the Tank" Ropstad på topp kommende sesong. The 2 R's ville definitivt hatt en reell sjanse til å putte 3-sifret antall mål i løpet av 2011.
Manglende ambisjoner i hans nåværende klubb ble oppgitt som en av grunnene til at Rooney ville bytte arbeidsgiver. Coach Blix har uttalt i et intervju til Østkantavisa at "i motsetning til Man Utd og Viking, så e me ambisiøse og har ein vinnarkultur de fleste kan se langt etter"
Det ble med planene, da Rooney signerte ny kontrakt med Man Utd fredag 22.oktober. Dersom overgangen nå skal bli en realitet, må også bilen selges og sparegrisene til Christoffer og flere andre må knuses for å skrape sammen nok midler.





Av andre overgangshistorier kan det nevnes:

- Roy Hodgson tilbød nylig Old3 det brasilianske vidunderbarnet Lucas i bytte mot duoen Vegar & Kåre. Etter lange samtaler med fotballekspert Jan Tore Risdal (en mann vi alle drømmer om engang å se på banen for Old3) takket coach Hallenstvedt nei til tilbudet med den begrunnelse at han heller vil styrke laget, ikke svekke det. Dessuten uttrykte PFA Comet of the Year Alex Meling oppriktig sin bekymring for eget ve og vel i Tåsen-kollektivet om V&K flyttet og ikke kunne passe på han lengre.

- Det ryktes at Filippo Inzaghi skal på et 2 mnd utlån til Old3 for å lære Langås (347 offsider på 2 sesonger) hvordan man skal ligge nøyaktig på offsidegrensen. Old1's Arild Tjørve (689 på 6 sesonger) kan også nyte godt av dette.

- Badebakken 8 har åpnet opp for at Newcastle-spissen Andy Carroll kan bo der den kommende tiden etter at Kevin Nolan ble lei av å være barnevakt. Kollektivet kan friste med mye ferdigpizza, playstation og godt fellesskap.

- Oldenborg Tomahawk Frisbee klubb har nylig startet opp. Asbjørn, Alex, K.A og Erlend uttaler i en pressemelding at det vil gå bra å satse på både frisbee og fotball på toppnivå samtidig. Tallrike supportere puster lettet ut over at kvartetten fortsetter med fotball

- Jean Claude Van Damme og Sylvester Stallone skal ha et treningsopphold for å se og lære av Jon Heskestad og Preben, to av verdens sterkeste menn.

- Coach Hallenstvedt har benektet rapporter om at klubben vil signere Jonathan Woodgate i januarvinduet. Tottenham-stopperen er ikke registrert for seriespill, og ønsker noe nytt. Hallenstvedt sier til Sagene Blad at klubben har nok av skadeplagede midtstoppere, og ikke trenger flere. Dessuten har Alex Meling sagt at han vil spille forsvar i 2011-sesongen.
Coach Blix, en svoren Newcastle-supporter, rapporteres å være misfornøyd med at den tidligere St James' Park-favoritten blir værende i London.


Sylvester Stallone (aka Rocky, Rambo) skal lære styrketreningstips av Preben

Ingen kommentarer: