Ny side: Oldenborg3.com

fredag 25. mars 2011

TRENINGSKAMP MANDAG 28.MARS!!

Mandag 28.mars er det duket for sesongens 3.treningskamp.

Motstander: St.Olavskameratene 2
Sted: Kringsjå Kunstgress
Tid: mandag 28.03, kl 20.30




Litt info om dagens motstander, St.Olavskameratene 2:

Oldenborg 3 og St.Olavskameratene 2 krysser klinger for første gang, og dette blir et meget spennende "kristen-oppgjør" i Oslo-fotballen.
St.Olavskameratene 2 kom på 2.plass i 8.div ifjor, bak Stabæk 3 som vi er i avdeling med i år. Helgenene tapte de tre første seriekampene, men reiste deretter kjerringa, og sanket 3-poengere i 8 av de 9 siste kampene (1 endte uavgjort). Blant annet slo de Stabæk 3 6-4.

PLAYER TO WATCH: MATS HAUGE
Mats "Maestro" Hauge er lagleder og kaptein for våre motstandere, og er ifølge eget utsagn lagets John O'Shea, som spiller på de plassene det er behov. Dog innehar han en betraktelig bedre løpskapasitet, og er atskillig kjekkere enn iren.

Resten av laget består av en stor prosentandel sørlendinger, noen bergensere og østlendinger. Ryktene sier at laget har henta inn en del spillere fra St.Olavskameratene 1 til denne kampen, samt noen eksterne spillere. Ryktene sier også at Magne "Rybak" Sturød er klar til å vise blendende teknikk på Kringsjågresset.

Tidligere treningskamper i 2011; ingen spilt.



Noen av gutta vi kommer til å møte imorgen. Spreke folk!



Oldenborg 3:
Etter to treningskamper med spill under pari, er de blåkledde sugne på å vise fram sine bedre sider denne kampen. Flesteparten av spillerne skal være klare til kamp, og vår notoriske målscorer Kjell Ingolf Ropstad blir etter rapportene å dømme ferdig med alle politiske møter før kampstart.

PLAYER TO WATCH: DANIEL SCHAUFEL
Vår nye spiss hamret inn mål i debuten mot Ørn Kristiania, men måtte gå målløs av banen forrige uke etter et kjedelig møte med gummien på Bjølsen Kunstgress. Meldte sine tjenester til disposisjon for Øystese Futsal i helga, men fikk av smått uforståelige grunner minimalt med spilletid i den ene kampen han spilte
Etterpåklokskap er som kjent en fin ting, men hjelper så lite. Øystese tapte alle sine 3 kamper i helga, og rykket ned fra eliteserien i futsal. Daniel unngikk heldigvis skade de få minuttene han spilte, og er nok sugen på å vise hvor mange mål Øystese gikk glipp av.


Daniel er klar til å bidra til at Bjølsenfeltet 1 blir spilleklart til seriestart...


Tidligere treningskamper i vinter; Ørn Kristiania (2-0), Sagene 3 (2-1)


Om du ikke har noe å finne på på mandags kveld, er DU hjertelig velkommen til å bivåne kvalitetsfotball på Kringsjå Kunstgress fra kl 20.30!!! :)
Du vil garantert treffe kjentsfolk på bane eller benk, det blir servering av sjokolade, og kanskje lotteri :D



HVORDAN KOMME SEG TIL KRINGSJÅ KUNSTGRESS?

Uhyre enkelt, rett og slett.
Kringsjå: Banene ligger ved Studentbyen på Kringsjå.
T-BANE: Linje 3 Sognsvann til Kringsjå. 5 min å gå gjennom Studenbyen. Alternativt kan du ta buss nr 25 (men da blir det litt lengre å gå).
BIL: Fra Ullevål Stadion, opp Sognsvn til Kringsjå. Parkering og garderobe ved den nye skolen.

Ingen kommentarer: