Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 21. april 2011

En trist nyhet......

Det er utrolig trist å måtte meddele at Daniel Schaufel mister hele vårsesongen pga skade :(




Daniel ble signert ved sesongstart og det var klart at han bare skulle spille vårsesongen for oss pga politi-praksis i Bergen kommende skoleår. Imidlertid så vi veldig fram til å ha han med i vårens kamper og se han dunke inn x antall mål.

På en fotballøkt på politiskolen i Kongsvinger for et par uker siden skjedde det som helst ikke skulle skje. En duell, og et stygt overtråkk. Spissen har hatt en enorm skadehistorikk med anklene, og det er egentlig et under at de har holdt såpass lenge i det siste. Legene har bedt han om å ta det rolig en god stund framover, og det ser dermed ut som vi må klare oss uten han hele vårsesongen.


Status laget ellers (skader/suspensjoner etc)

- Ole Fredrik (midtbane) er ute 3-4 uker til med en strekk på baksiden av låret
- Asbjørn (keeper) mister seriestarten pga forstuet finger
- Øyvind (forsvar) sliter fremdeles med knærne og har ukjent tilbakekomstdato
- Sid (midtbane) er ute og valfarter på romantisk ferie med fruen i Mellom-Amerika, og er ikke tilgjengelig for spill før rundt 20.mai
- K.A (forsvar) mister seriestarten pga suspensjon

1 kommentar:

Langås sa...

Mange dårlige nyheter her, med unntak av Sid som nyter livet. Synd vi mister deg, Daniel, vi hadde store forhåpninger om tresifret antall scoringer i vårsesongen!

K.A. kommer jo alltid sterkt tilbake, og Asbjørn har allerede hatt et par comeback. Verre er det kanskje med de tilnærmet kronisk skadede Ole Petter og Øyvind, men vi krysser uansett fingrene!