Ny side: Oldenborg3.com

søndag 17. april 2011

Vær med å bidra til folkefest søndag 1.mai!!!



....ja, DU!

Oldenborg 1 har avansert til 1.runde i Fotball-NM, og trukket selve rosinen i pølsa.
Søndag 1.mai kl 18.00 blir det kamp mot VÅLERENGA!!!

Ifjor møtte 800 tilskuere opp da Oldenborg 1 møtte Kongsvinger på Kjelsås Stadion. Årets event blir MYE større!!! :)
Dette er sannsynligvis det største som noensinne har hendt i klubben vår sin historie, og det er duket for en kjempestor folkefest. Klanen er tradisjonelt sett veldig flinke til å slutte opp om klubben, og ifjor samlet VIF-Oppsal 4000 mennesker i 1.runde i cupen. Det er ingen grunn for at vi ikke kan klare det samme i år.

Kamparena er ikke bestemt ennå, men det blir sannsynligvis Frogner Kunstgress.
For at det skal bli et best mulig arrangement, er vi avhengige av at flest mulig i klubben stiller opp til frivillige oppgaver 1.mai!
Dette gir gratis inngang, samt muligheten til også å hjelpe de andre lagene i klubben (inkl Oldenborg 3) med sårt tiltrengte kroner.

Meld deg som frivillig til Erlend på oldenborg3trenere@hotmail.com snarest mulig! Dette gjelder både om du er spiller eller supporter på laget! :)

4 kommentarer:

Nr. 27 sa...

Hadde vært nydelig hvis dere kunne bidra! Øyvind har allerede hjulpet oss masse! Vær raske med å melde dere, så slipper vi altfor mange søvnløse netter:) På forhånd takk!

torstein sa...

Erlend jeg stiller selvsagt!

Forsvarsbauta 2 sa...

Fantastisk Mjøs... ikke lenge igjen til seriestart nå ;)

torstein sa...

Nei det er vel strengt tatt i dag! Men den får jeg desverre ikke med meg! Skal komme sterkere tilbake!! Men klarer nok ikke å være en like god supporter som jeg var i fjor... Litt for mye å gjøre fortiden!