Ny side: Oldenborg3.com

søndag 29. januar 2012

De nye signeringene for 2012-sesongen!

Etter 2011-sesongen var det flere spillere som gav seg på laget pga flytting, skader og lignende. Asbjørn, Kåre, Emil og Daniel forlot oss etter sommeren, og ved sesongslutt takket også Sid, Hans Olav og Peder for seg. Det å erstatte slike spillere er ikke det enkleste som finnes, men takket være Bosman-regelen og de heller beskjedne overgangssummene i lavere divisjoner er det heldigvis mange juveler der ute.

I november og desember var det flere nye innom på prøvespill. Vi skulle gjerne hatt med alle, men pga veldig god dekning på enkelte posisjoner, og UEFA's regler for troppstørrelse (25 mann), kunne vi se på menyen, men spise det meste hjemme.

2012-troppen byr på fire helt nye fjes. I tillegg er vi inspirert av Tottenham og deres policy om å re-signere tidligere spillere, og har hentet inn tre av våre gamle helter. Mer detaljerte spillerprofiler kommer i "Troppen 2012"-innlegget om noen uker.



De (helt) nye spillerne:

Andreas Orset
Alder: 19
Posisjon: forsvar, midtbane, kan brukes over alt




Andreas er stallens yngste medlem. At han kommer til oss, ser vi på som et stort privilegium, da man som 19-åring ofte ser for seg å spille høyere enn på norsk nivå 8. Østlendingen er også meget kompetent innenfor media, og vi ser fram til å ha vår egen "Singelstad" på plass.


Anders Husaas Bentsen
Alder: 20
Posisjon: midtbane



Overgangen fra indre Telemark til metropolen Oslo er ikke til å spøke med, og Joachim har ved flere anledninger uttrykt ønske om å ha mer trygge og hjemlige rammer rundt laget. Gjennom signeringen Anders får han et kjent og kjært fjes å forholde seg til blant skumle lagkamerater fra andre grisgrendte strøk. Anders er i tillegg en meget habil fotballspiller som trente med oss flere ganger tidlig i høst. Kanskje får vi se Bentsen*2 sentralt på midten i løpet av sesongen?


Vegard Olsen
Alder: 24
Posisjon: Ving



Vår nye mann fra Kristiansand har en hurtighet og en kondis som skal sørge for mange søvnløse netter for backene hos våre motstandere denne sesongen. Opprinnelig sentral midtbanespiller. Med tanke på at vår sentrale midtbane tilsvarer Sareptas krukke, er han omskolert til ving. Nylig lot han de lange og fagre lokkene falle til fordel for å ligne mer på en engelsk midtbaneterrier. Vegard går siste året på politi og er dermed også godt skikket for å ivareta sikkerheten rundt våre hjemmekamper med enorm publikumstilstrømning


Ole-Terje Mosvold Pedersen
Alder: 24
Posisjon: Spiss



Nok en mann fra Kristiansand. Ole-Terje er en tanks. Sterk, hurtig og skyter bra. I tillegg har han look'en. Et perfekt supplement til Alex og Kjell Ingolf på topp.


Retro-spillere (spillere som har spilt for Oldenborg 3 tidligere, og som kom inn på høsten i fjoråret):


Kjetil Moi
Alder: 24
Posisjon: Keeper

(bilde kommer)

Etter et år i eksil i den traurige bygda Vennesla, er Kjetil tilbake dit han hører hjemme; i Oslo og i Oldenborg 3. Går også siste året på politi, og pumper mye jern sammen med Vegard. Store muskler sammen med høyden gir han naturlig autoritet i feltet. Har utviklet seg stort som keeper, og vil pushe Erlend for førstekeeperplassen. I tillegg er han veldig kjekk og vil uten tvil dra store horder av kvinnelige tilskuere til kampene.


Håvard Rekvik
Alder: 26
Posisjon: Midtbane




Etter et år i indre Telemark er Håvard tilbake. Kaptein i sitt forrige opphold på laget (2009-2010). Rivjernet blir en viktig spiller for oss med sin enorme innsatsvilje og kloke hode. Den tidligere Bryne-junioren er i tillegg utdannet som ambulansepersonell, og er derfor bra å ha på laget også sett fra et helsemessig perspektiv.


Jarleiv Øie
Alder: 27
Posisjon: Midtbane


Himmelen gråt den dagen Jarleiv forlot Oldenborg 3. Himmelen gråt også den dagen han gjorde comeback i høst - denne dagen var det gledestårer. Frolendingen har en utsøkt nærteknikk, godt skuddbein (fra distanse) og en kondis flere av oss kunne gitt en finger for. Gir også stor underholdningsverdi med sine utrop og fakter. Er som bildet viser også klar for å steppe inn som duskedame ved behov.




Ingen kommentarer: