Ny side: Oldenborg3.com

søndag 29. januar 2012

Fikk DU det du ønsket deg til jul?







Julen er over; vi runder snart 37.dag jul, og dermed bør de fleste juletrær ha blitt kastet ut for 24 dager siden.
Et spørsmål som ofte blir stilt i etterkant av årets fineste kveld er;

"Hva fikk du til jul? - Fikk du det du ønsket deg?"

Her på bloggen er vi ærlige og kaller en spade for en spade. Det er ytterst tvilsomt om noen av oss fikk absolutt ALT det vi ønsket oss til jul (helt innerst inne)....

Undertegnede ønsket seg for eksempel en uhørt stor sum penger som ble satt inn på kontoen rundt juletider av en arabisk oljesjeik, som ikke ønsket annet enn et takk. Ekstra trivelig hadde det vært om sjeiken tilhørte Abu Dhabi Group og at pengene han gav opprinnelig skulle være transferbudsjettet til Man City til sommeren. En ny klassespiller på midtbanen til Man Utd og en skadefri tropp sto også på ønskelista, uten at Santa Claus bet seg nevneverdig merke i verken dette eller pengesummen.

Men, når sant skal sies, fikk jeg mye av det jeg ønsket meg. Gode dager sammen med familien, nydelig mat og en fin liten sak man kan lage fancy kaffedrikker med.

Jeg og coach Andreas hadde et fellesønske på julegave til Oldenborg 3;

- Lars Tore Ødegård som ny signering for 2012.

Som de fleste med en viss innsikt i Oslo-fotballen vet, la Oldenborg 1's lagkaptein opp etter 2010-sesongen. Etter en sesong uten seriefotball kriblet det ekstra i beina til unge Ødegård, og den tidligere Bryne-junioren trente med oss flere ganger før juleferien. Tabloidene på Bjølsen kunne ved flere anledninger komme med uttalelser fra han om at han vurderte comeback og at det sto mellom Oldenborg 1 og Oldenborg 3. Innad i lagene var det hektisk aktivitet. Oldenborg 3 vurderte å gi både kapteinsbindet og "fus-i-alt"-ansvaret til den unge jærbuen, og sørge for transport til og fra trening og kamp. Noen mindre kjente faktum er at det ble vurdert å lage nye drakter i striper som lignet på Newcastle United sine, samt stille med kveldsmat etter trening til Oldenborg-legenden. At et titalls kamerater av han også spiller på Oldenborg 3 ble også vurdert som utelukkende positivt.

Dessverre er Guds veier ofte uransakelige, og Lars Tore bestemte seg til slutt for å spille for Oldenborg 1. Det å kunne være den største fisken i dammen var tilsynelatende ikke fristende nok :-(



I god kristen ånd gleder vi oss imidlertid over andres suksess, og gratulerer 1.laget med en stor signering (også i overført betydning; Lars Tore er betydelig mer muskuløs nå enn da han gav seg. Dette skyldes systematisk boling på NIH).
Det blir flott å se han tilbake i den blåe drakta, og døra til Oldenborg 3 vil uansett alltid stå åpen. Å spille på Oldenborg 1 har aldri vært noe hinder for å bidra i kamper på Oldenborg 3 (og omvendt).


Til tross for at denne stjernespilleren glapp, er det ingen grunn til å male en viss mann på veggen. Før jul var det mange gode menn på prøvespilling for oss, og Oldenborg 3 har signert noen spennende spillere vi ser fram til å se i den blåe drakta i 2012-sesongen. Mer om dette kommer.....

2 kommentarer:

Lars Tore sa...

Haha Erlend!
Etter en rask kikk på deres neste blogginnlegg ser det ut til at dere fikk mer enn de fleste kan drømme om til jul.
Jeg blir med dere så fort de på førstelaget skjønner hvor tung og treig jeg har blitt etter all bolinga...

erlend sa...

perfekt...da har vi det skriftlig dokumentert også! du er hjertelig velkommen :D