Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 29. august 2012

Oldenborg 3 vs Fortuna Oslo (B); AVBRUTT KAMP

Etter å ha vunnet på walk over sist, var det en spillesugen gjeng som kjørte av gårde i skuddsikre biler til tjukkeste Østkant-Oslo, og til en grønn kunstgress-oase mellom fabrikker og kontorbygg på Rommen. Motstander var Fortuna Oslo, som vi slo 3-2 i vårsesongen, et lag med raske og tekniske spillere. Datoen var mandag 20.august.

Troppen (15 stk):
Erlend (GK), Bjørnar, Erik, KA, Øyvind, Joachim, Sindre, Chris, Anders B, Ole Fredrik, Preben, Jarleiv, Andreas, Kjell Ingolf, Ole-Terje.

1.omgang var noe av det beste vi har prestert i år. Ballen gikk i laget, vi rullet opp mange fine angrep, og begrenset kanonaden mot eget mål til et frispark fra langt hold som komfortabelt ble slått unna.
Til pause leda vi 2-0 etter mål av CK (Chris og Kjell).

1.omgangen var dessverre den eneste omgangen vi fikk spille denne denne kvelden. Underveis i omgangen ante vi at det var fare på ferde, da lysene aldri kom på. Det ble mørkere og mørkere, og i pausen ble det gjort desperate forsøk fra hjemmelagets side på å få på flomlysene, til ingen nytte. Trenere og dommer besluttet at kampen skulle avbrytes. Utrolig kjipt, med tanke på vårt gode spill i 1.omg. Dagen etter bestemte kretsen for at kampen skulle strykes og spilles på nytt torsdag 30.august.
Derfor får ingen verken kamper, mål eller assist på adelskalenderen for denne kampen, og må sikte seg inn på dagen før Dagen (31.aug er som vi alle vet dagen da overgangsvinduet stenger og klubber gjør desperate forsøk på å sikre seg forsterkninger. Dette trenger forøvrig ikke vi gjøre, da vi har signert de 4 spillerne vi ønsket, med unntak av en ekstra keeper...ennå).

Vi satser på 3 poeng i "re-matchen" mot Fortuna Oslo torsdag 30.aug kl 20.15 på Rommensletta Kunstgress.