Ny side: Oldenborg3.com

fredag 3. august 2012

En sommer i kjærlighetens tegn!




Mange av våre tallrike følgere har i flere måneder kunnet glede seg over en blogg kjemisk fritt for undertegnede. Til stor frustrasjon for disse, er undertegnede nå tilbake. Reaksjonene lar nok ikke vente på seg; "Å nei, han igjen," "Ah...nå blåser jeg i å følge denne bloggen her, og følger heller med på Voe's nye blogg," "fysjom, nå gidder jeg ihvertfall ikke å komme på kamp i høst"

"Sommeren" går mot en ende, og jobb og studiestart kommer fortere enn man liker. Oslo prikket inn litt over halvparten så mange godværsdager som ifjor, og hudfargen er for mange mer lik fargen til Patrick fra indre Yorkshire enn Paulo fra Copacabana. Noen har holdt formen og vaskebrettet intakt, mens andre heller har sett på andre slite seg ut i EM, Tour de France og OL.

Etter EM har de fleste blitt sulteforet på kvalitetsfotball etter å ha utsatt øynene for Tippeliga og Europacup-kamper der norske lag sliter mot obskure lag selv garvede fotballfanatikere knapt har hørt om. Da er det enklere å glede seg til Premier League og Champions League som er like om hjørnet. 
Og ikke minst, toppfotball fra norsk 7.div avd 01 Oslo!!

På mandag 6.august braker det løs, med toppoppgjør borte mot Tveita. Tveita slo vi i et tett oppgjør i første hjemmekamp i vårsesongen. Etter tapet mot oss, hadde de en seiersrekke på 7 strake, før to tap før sommeren. Etter nevnte oppgjør har de blåkleddes maskineri harket litt, med 4 seiere og 4 uavgjorte. Effekten av å ikke spille på Bjølsenfeltet lenger skal ikke undervurderes. Etter fjorårssesongen med full pott på hjemmebane, har 3 av 4 poengdelinger kommet på vår nye hjemmebane Tørteberg Kunstgress. Dette skal vi snu i høstsesongen. Det positive må være at vi foreløpig har en solid bortestatistikk i motsetning til ifjor, og er fremdeles ubeseiret.

Det går mot en neglebitende høst der tre lag har fått en liten luke. Gøy-Nor og Oldenborg 3 har begge 22 poeng på 10 kamper, med Tveita halsende poenget bak. Man skal heller ikke avskrive solide Ullern 3 på 17 poeng når 8 kamper gjenstår.

I nostalgiens tegn foregår mandagens kamp på grus. Mange av oss husker nok en del år tilbake, da man var ung og lovende og proffdrømmen levde i betraktelig større grad enn den gjør nå. Trening 3-5 ganger i uka, og rygg, knær og ankler var fremdeles noenlunde i god stand. Kamper på støvete grusbaner, tryn og fall, med skrubbsår og småstein som satt fast i tenna. Gode minner :)

Kampen vil by på nostalgi på flere måter. Legender som Lars Kristian Singelstad, Arild Tjørve og Håvard Haddeland har meldt seg til tjeneste, og vi håper de kommer opp mot nivået de viste i glansdagene.

Er du tilskuer, skadet spiller eller lignende, ta turen til Tveita Grus mandag 20.15 og opplev kvalitetsfotball på Oslos beste østkant! :)


***********

Men, hva søren har dette med bildet øverst i artikkelen å gjøre, tenker du nok. Er det bare et ufint og spekulativt triks for å få flest klikk på saken (a la Dagbladet som ofte illustrerer saker om trening og helse med en litt over gjennomsnittlig fin kvinnekropp). Og ja, kjære leser, du har nok blitt lurt - foreløpig. Det som er skrevet over, har lite, om noe å gjøre med toppbildet.

For å bevare det jeg måtte ha av journalistisk integritet, kommer artikkelen relatert til hjertene her:


A summer of love


Flere av Oldenborg 3's spillere har denne sommeren blitt smidd i Hymens lenker eller gjort seg klare til å bli det, til gråt og tenners gnissel fra flere kvinnelige fans.

I årets stall:
- Bjørnar giftet seg i slutten av juni
- Chris giftet seg med Oldenborg Damers rivjern Hanne W samme dag
- K.A forlovet seg i vår og skal giftes neste sommer
- Jon forlovet seg i sommer og skal i ilden neste sommer

Tidligere Oldenborg 3'ere:
- Hans Olav forlovet seg i sommer
- Sindre K (Sid) gifter seg i august
- Jan Tore, Oldenborg 3-legenden, som får Owen Hargreaves sin kampstatistikk siste 4 årene til å minne om Roar Strands RBK-epoke, forlovet seg i sommer og gifter seg på nyåret

På de andre Oldenborg 3'erne er det ikke meldt om noen endringer.

Vi gratulerer alle parene og ønsker lykke til med ny livsepoke (de gifte) og med å plukke ut servise og andre kjedelige gaveting (de forlovede)!

***********

"Ah, så mye romantisk kliss! Hva med overgangsrykter, spillere på vei inn/ut?? Det er jo Silly Season!"

For de som tenker slik som den anonyme leseren over, så får dere vite slikt i neste innlegg. Følg med!




Ingen kommentarer: