Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 26. juni 2012

Oldenborg 3 - Høybråten/Stovner 2: 3-3 (2-1)

Siste kamp før sommaren sto for tur. Med sommerferie blei det som vanlig ein tynn tropp med innleide legender! E. Lindland var klar som lynving/spiss mens Øystein Urke tok på seg keeperhanskene for fyrste gong Etter tre års ørkenvandring! I tillegg stilte Oldenborgs egen Pirlo opp! Alderen stemmer i hvertfall overens med Chistian Ljoslands, så er det opp til den enkelte å avgjøre om ferdighetene også står i stil:) Uansett, takk!!

Kampen starta bra for kåns del. Sjølv om H/S til tider var svært ballsikre var forsvaret solid og me klarte å rulle opp fleire fine angrep, med mr C, Krisso, Alex, Anders og nevnte Espen i spissen! Fyrste målet fær me når Espen etter et flott løp slår inn til brodern som tar med seg ballen på fyrste tøtsj og kliner ballen deilig ned i hjørnet på det andre! Fin scoring, vurdert av en muligens inhabil storebror :) Det andre målet får me etter nok eit fint angrep på høyresida der ballen til slutt slås inn til Chris som rett og slett banke ballen i mål!

Etter dette blir me springans meir i mellom og jubelen er derfor stor når me trur Øivind har scora på ein corner (mulig at detta skjedde på eit anna tidspunkt, men eg var tung i kroppen og hadde nok å tenke på ang. detta i går, så dermed er kanskje detaljene ikkje heilt til å stole på). Men målet blei dømt ut så stillinga var fortsatt 2-0. Dommaren var for øvrig stort sett veldig bra, men eg føler at me kunne hatt litt fleire poeng i år dersom det hadde vøri linjedommere.. I tillegg klarte dessverre H/S å score rett før pause på noko som ligna offside..

Etter pause heve eg ikkje så masse å fortelle, men det er nok riktig å sei at H/S styrte kampen. Dei fekk da også 2-2, men me håpte at tri poeng var i boks då dagens mann, Chris, sørga for nok eit mål til dei mørkeblå!

Men et litt surt mål til H/S rett før slutt sørga for poengdeling. Kanskje litt skuffende, sjølv om kampen var jevn og fin. Takk til h/s for ein ålreit kamp med lite stygt spill og (stort sett) god tone :)

Viktig til slutt: detta var mr Langås sin siste kamp for Oldenborg 3 etter 3,5 sesonger for kånn! Litt trist at me mister ein av kåns beste menn til Ålesund. Langås har vært trofast statistikk-ansvarlig i tillegg til å være med å dra i gang sosiale happenings, som Oldenborg-lunsj og FIFA-kveld, og endte opp med respektable 44 kamper! I tillegg er han kjent for sine flotte videorapporter i tillegg til at Erlend tidligere klarte å fange opp at han livnærer seg som DJ Ken :) Du blir savna!