Innbyttere: Kjellis, Øyvind, Andreas Coach, Moi (spilte ikke), K.A., Vegard O.

Tilskuerantall: ca. 10-15 (Respekt, og takk til de som stilte opp)

Stadion: Tørteberg kunstgress

Første 45:
Lite som skjer de første 45 minuttene av denne kampen. I slutten av omgang får vi en dobbeltsjanse med Jokke først, keeper redder. Erik (litt usikker på om det var Erik) tar returen, men blir blokkert. Mye spill frem og tilbake, men lite sjanser.

To defensivt gode lag. Kjedelig fotball.

Siste 45:
Andre omgang fortsetter i samme stilen som første. Etter 25 min får Oslo-Ørn en dobbeltsjanse ikke helt ulik den vi hadde i første. De klarer dessverre å sette den i mål. Oslo-Ørn går opp i ledelsen. Egentlig litt i mot spillets gang, for vi hadde mye ball i andre omgang.

Heldigvis har vi Alex på topp. Han mottar ballen rett utenfor 16-meteren, vender nydelig opp og skrur ballen i krysset. Flott mål! Husker dessverre ikke hvem som hadde assist... [Red.anm. v/Langås: Chris hevder det var han, så med mindre noen protesterer vilt så blir han kreditert denne...]

Helt på tampen er Kjell nærme å ekspedere et innlegg fra høyre i mål. Blir dessverre hindret av en god forsvarspiller fra Oslo-Ørn i siste liten. Kampen ender 1-1.

Trist referat av en trist kamp av en trist referent.

Håper at vi klarer å heve oss til neste kamp, og at vi klarer å være i kampmodus når kampen starter, ikke 25 min. etter vi har begynt.

Referatet er nok litt farget av referentens egne tanker om egen innsats.