Rødt kort: Erik (49)
1-2 (51)
1-3: Vegard O. (85) (Jarleiv)
2-3 (88)

Årets 2 kamp på gress på samme bane på Ekeberg. Ville vi få revansje for de sure 2 poengene vi mistet på overtid mot Gøy-Nor? Fokuset på oppvarminga var å komme ut fra startblokkene og holde fokus. Dette tror jeg alle kan si seg enige i at vi klarte, kanskje våre beste 20 min i starten av en kamp var en overkjørsel av Frelsesarmeen. Trur ikke de har ballen på vår banehalvdel de første 20. I denne perioden får vi også betalt med 1-0 signert undertegnede etter at det har vært litt kriging i boks etter en corner assist coach Buene som ironisk nokk med det ble tatt igjen av undertegnede på toppscoreren:). Etter dette kommer Frelsesarmeen mer inn i kampen og vi sliter med å spille oss gjennom til de store sjansene, men vi har god kontroll defensivt. Og jeg tror faktisk ikke Moi har en redning i hele førsteomgang?

Etter pausen har gutta fått litt ekstra juice i beina og setter i gang en kontring. Vegard sammen med Langås og en av midtbanegutta kombinerer bra og Vegard ekspederer trygt ballen forbi keeper.

Bare et par minutter senere skjer kampens vendepunkt. Erik takler en Frelsesarmeen og etter litt knuffing når Erik er på vei tilbake får han direkte rødt kort… Ut fra der jeg står virker det veldig strengt, men lite å få gjort med det. Dette gjør at vi må legge om til 4-4-1 og blir med en gang litt mer baktunge og har færre alternativer når vi vinner ballen. Frelsesarmeen tar sakte med sikkert over, men det tar en stund før de skaper store sjanser. 2-1 kommer etter et frispark hvor Frelsesarmeens store og gode venstreback løper ballen inn i mål på bakerste. I perioden etterpå er det mye kriging og dueller, men ingen av lagene skaper store sjanser, i alle fall ikke før vi kombinerer bra på midten og Jarleiv trer Vegard gjennom og han setter sitt andre for dagen. Helt utrolig deilig, og et viktig mål i en periode hvor vi ikke hadde så mye ball. Da er det jo litt typisk at de bare et par minutt senere spiller gjennom (det som jeg er sikker på at er en offsideplassert spiller) og i forsøket på å stoppe han lager Blix straffe. Moi er nesten på den med 3-2 er et faktum. Heldigvis er det bare et par minutt igjen, og vi klarer å holde unna tiltross for at vi er en mindre i 40 min… En arbeidsseier i 2 omgang hvor samtlige bretter opp ermene og kriger for O3. Det er deilig å ligge bak der og se midtbanen og spissene jage, krige og presse dem til å slå dårlige innlegg eller miste ballen. Det er slik innsats som må til hvis årets mål skal bli nådd…

Takk i Frelsesarmeen for en hyggelig og fairspilt kamp.  Lykke til videre…