Ny side: Oldenborg3.com

søndag 3. juni 2012

StatsNytt: Gøy-Nor SK - Oldenborg 3

Takket være den fine lille app-en Timer++ (og med ivrig innsats fra kronisk "halsskadde" Dyve og undertegnede), kan vi for første gang presentere for leserne våre hvor mange minutter hver enkelt spiller fikk spille i løpet av en kamp. Dette er kanskje ikke det treneren drømmer om, i frykt for reprimander og surmuling av spillere som mener de får for lite spilletid, noe de nå kan fastslå med de knallharde fakta som følger under. Likevel, vi i bloggredaksjonen setter ytringsfrihet foran personlig sikkerhet (og eventuell spilletid), og ønsker derfor å publisere resultatet av loggføringen vår. Den følger her, rangert etter spilletid og med spillerposisjon i parentes.

90: Moi (K)
90: K.A. (FH)
90: Øyvind (FS)
90: Anders B. (MS)
90: Håvard (MS)
90: Vegard O. (MH)
68: Kjell Ingolf (AS)
60: Chris (MV)
56: Ole Fredrik (MS) (skadet)
53: Erik (FV)
53: Christian L.* (FS)
45: Bjørnar (FV)
45: Blix (FS)
45: Joachim (MS)
39: Langås (MV)
31: Andreas B. (AS)

* = innlånt for anledningen

(Det må nok tas høyde for at noen her står med noen minutter for mye eller for lite, app-en medbringer noen tekniske utfordringer ved mange bytter samtidig...)

Etter en hyperrask analyse av dette tallmaterialet, ser vi at treneren setter laget foran seg selv, og blir avspist med en knapp halvtime på banen. Kudos til generøse Andreas B. for dette. Anders B., Håvard og Vegard O. fremviser på sin side stålkondis med 90 minutter på sentral midtbane og høyre ving. Forbilledlig!

Dette var alt fra StatsNytt i denne omgang. Ha en nydelig uke!

Ingen kommentarer: