Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 5. juni 2014

Infiltører, babysvømming og målkalas

Lambertseter - Oldenborg 3: 3-6

0-1 Preben (Andreas), 0-2 Lars Tore (Øyvind), 0-3 Erik (Preben), 1-3 Lambertseter, 2-3 Håvard (selvmål), 2-4 Kjell, 2-5 Preben, 3-5 Lambertseter, 3-6 Magnus (!) (Andreas)

Spillertropp:
Magnus, KA, Blix, Øyvind, Jostein, Knut, Erik, Jarleiv, Kjell Ingolf, Joachim, Håvard, Lars Tore, Chris, Ole Fredrik, Andreas, Preben

Årets første kamp på en skikkelig gressbane - Lambertseter match. Ærverdig nok med tanke på at dette er Oslos første drabantby. Jarleiv kom rett fra babysvømming og hadde i sin småbarnsforvirring glemt drakten, ergo startet han på benken. Fra første stund tok Oldenborg styringen. Lambertseter-boerne Håvard og Joachim viste ingen nåde mot sitt eget nærmiljø og kjempet gjennom knotter, gresstuster og svette for å hjelpe sine blå lagkamerater.

Målkalaset startet da Preben fikk tak i ballen etter godt forarbeid av spissmakker Buene. Oldenborg hadde en rekke sjanser, men det var etter et godt frispark av LT-man at den andre skåringen kom. Andre høydepunkter/nedturer i førstegangen var en albue i hodet, med påfølgende bandasjering av Ole Fredrik, og Chris' overtråkk. På tross av en del tøffe tak ble det bare delt ut ett gult kort i retning Lambertseter. Første omgang ble blåst av og dommeren løp for sin rene shorts - et agressivt tilfelle av magetrøbbel - noe som resulterte i noen minutter ekstra pause.

Andre omgang begynte med at de blå fikk fart på et angrep langs høyrekanten, et innlegg gikk tvers gjennom forsvaret der
For å korte ned denne teksten vil det heretter fortelles i punkter:
- Andreas felles i feltet - straffe! Vår keeper Magnus griper muligheten - sitt første mål i karrieren!
- Mange mål av Oldenborg - en vesentlig forskjell fra fjortårsesongen.
- Lambertseter-spiller får sitt andre gule kort for å ha sparket vekk ballen - og blir sur, på tross av at han kunne fått fem gule før dette.
- svakt press og noen enkle gjennomspill som fører til at Lambertseter skårer hele tre mål (forøvrig fra en meget god Lambertseter-spiss som kom inn i andre omgang)

Tilskurere: Opptil 20 personer - Sindre og Mjøs, Lamberseter-gjeng, tre middelaldrende, en dommerobservatør, fem-seks joggere som sirkulerte