Ny side: Oldenborg3.com

fredag 19. november 2010

Dagens overgangsrykte

Mens ryktene rundt Anders Lindegaard sin overgang til Manchester United er i fokus hos landets største aviser, er det i dag helt andre spillere som er i fokus på denne bloggen. I et åpenhjertig intervju med Kvammo-nytt (Lokalavis for Kvam herad) sier keeperlegenden Erlend Skeie Langeland at han nå på nytt vurderer å gi seg i Oldenborg 3. Grunnen til dette skal i følge Erlend selv være en episode på årsfesten til Oldenborg.

For de som kjenner den sagnomsuste legenden personlig, så vet de fleste at han er en ivrig restemat-spiser. Sjelden eller aldri blir spiselig mat kastet når Erlend er tilstede. Dette har blandt annet ført til at han i 2007 fikk utmerkelsen "Årets tuppermann" av norges tupperware forening. Med dette i bakgrunn er det kanskje enklere å forstå bakgrunnen for ryktene som nå har oppstått.

En gråtende Erlend forteller videre til Kvammo-nytt at han reagerte med sjokk og sinne da han fersket noen av de andre på festen som var i ferd med å kaste matrestene. "Etter det husker jeg svært lite fordi det svartet fullstendig for meg", sier Erlend. Heldigvis fikk en obeservant festdeltaker med seg hva som skjedde og fikk tatt et bilde av Erlend i det han brukte kjempekreftene sine til å forsvare de kastede matrestene som en løvinne forsvarer sine barn.

PS! Etter at Erlend uttalte sin misnøye har nå Manchester United fått øynene opp for keeperkjempen. Dette sies å være grunnen til at forhandlingene om Lindegaard nå skal være satt på vent.

(Bilde: Keeperlegenden Erlend klikker fullstendig i det matrestene blir kastet.)

Ingen kommentarer: