Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 2. november 2010

Ukens overgangsrykter



De siste dagene har vi registrert usedvanlig mye møtevirksomhet i lagets trenerteam som sies å jobbe på spreng for å skaffe forsterkninger til neste sesong. Som en fortsettelse av forrige ukes overgangsrykter har vi her en oppsummering av de mest interessante ryktene denne uken:


Tor Hogne Aarøy rapporteres å være misfornøy med sin nåværende kontrakt med Ålesund FK. Det ryktes at spilleren skal være misfornøyd med barbermaskinene fra Phillips som spillerne er kontraktsfestet til å bruke. Kilden sier til Spjelkavik Arbeiderblad at Aarøy har i lengre tid slitt med å få barbermaskinen sin til å fungere, og at dette er noe av grunnen til at spilleren nå ønsker seg vekk. En representant fra klubben sier derimot at de gang på gang har instruert Aarøy, og at å lade opp maskinen slik at den fungerer er spillernes eget ansvar. Ryktene går nå på at Aarøy fristes av et tilbud fra Oldenborg 3, som garanterer spilleren gratis frisør og barbering hos årets nykommer Alexander Meling.


Knut Arild Hareide er vel ikke mest kjent for sine bragder på fotballbanen. Men det ryktes nå at spilleren til KrF’s bedriftslag har sett seg lei av dominansen til Kjell Ingolf Ropstad på det nevnte bedriftslaget, og at dette har ført til et sterkt ønske fra Hareide om å begynne på Oldenborg 3. I følge en kilde som står Hareide nær, skal han ha uttalt at han ser frem til å møte de store sosiale utfordringene som spill i lavere divisjoner medfører. I tillegg har han visstnok også uttalt at han kan knapt vente med å snyte Ropstad for toppscorer-tittelen til neste år. Det ryktes at overgangssummen som Hareide vil måtte betale for å komme med laget vil ligge rett i underkant av 300 000 kr, som eventuelt øker til 500 000 dersom Hareide skulle bli ny partileder.




Wayne Rooney skal i følge engelsk presse være mektig lei av engelsk presse. Dette i kombinasjonen med en svært merkelig klausul i kontrakten har ført til at det nå igjen spekuleres i at Oldenborg 3 kan være Manchester United spissens nye stoppested. Klausulen som konen, Coleen, sørget for å få med i kontrakten sier at Rooney og United må akseptere alle bud som Coleen finner passelig. I følge avisen skal hun være klar for akseptere et historisk dårlig tilbud fra Oldenborg 3, kun for å se ektemannen lide seg gjennom kamper på Bjølsenfeltet som sies å være Europas dårligste ”fotballbane”. I en pressemelding svarer en overlykkelig Oldenborg 3 trener at de er i lykkerus over muligheten til å skaffe seg Rooney. ”Da vi hørte om klausulen var vi raskt ute med å kontakte konen til Rooney. Da vi kunne fortelle henne om kaldt vær, dårlige baner, null lønn og innkvartering i telt til Wayne hørtes hun meget positiv ut.”


Andre mindre rykter vi har fått med oss:

- Lars Langås krever en offside-klausul i kontrakten sin. I et leserinnlegg på Indremisjonens blogg sier en sint Lars at det eneste som vil stoppe han fra å konstant gå i offside er økonomiske insentiver.

- Asbjørn Langtind Tillerflaten og Emil Sundseth har i lengre tid ryktes å være svært misfornøyd med at Oldenborg’s styre stemte mot forslaget om å bruke svarte og hvite drakter. De to trønderne føler seg visstnok overkjørt av styret i avgjørelsen og det sies at de to vil vurdere et hvert tilbud som vil dukke opp i neste transfervindu.

- Molde FK ryktes å være interessert i Oldenborg 3’s Knut Olav Mosdøl. I et desperat forsøk på å kopiere Aafk’s taktikk er Molde nå på jakt etter en høy target-spiss. I følge en kilde nær klubben er Molde forberedt på å godta Mosdøl’s krav om en Toyota Hilux, snøscooter og tillatelse til dyrehold (elg) i leiligheten.

1 kommentar:

Langås sa...

Indremisjonen? Herligfred! Løgn, løgn, løgn! Bloggen tilhører selvfølgelig Det Norske Misjonsselskap, aka NMS!