Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 3. februar 2011

Spillerne som forlot oss etter 2010-sesongen.....



De som frekventerer bloggen mest, har sikkert lagt merke til at noen spillere har forlatt klubben siden fjorårssesongen. Nå i disse tider da mange store overganger har skjedd, er det på sin plass å oppdatere dere. Til tross for at vi tilbød Man City en pakke med disse 4 spillerne til 1/10-del av det noen av floppene deres (Jo, Adebayor, Lescott m.fl) kostet, var dessverre ikke sjeikene villige til å satse.


De som har forlatt klubben siden ifjor er følgende:


Jarleiv Øie


Posisjon: Midtbane
Til: Free Transfer

Jarleiv har flyttet sørover til Arendal, der han har fått jobb. Frolendingen leder i skrivende stund statistikken for flest spilte kamper, med 30 i tallet i perioden 2009-10.


Vegar Jacobsen


Posisjon: Midtbane
Til: Oldenborg 2

Ballvirtuosen har bestemt seg for å søke lykken høyere oppe i ligasystemet, rettere sagt i divisjonen over; 6.divisjon. Her skal han hjelpe Oldenborg 2 å rykke opp til 5.div, slik at vi i år har muligheten til å rykke opp (dersom vi gjør jobben)


Håvard Rekvik


Posisjon: Midtbane
Til: Free Transfer

Etter flere år i storbyen, ble Håvard lokket hjem til frisk luft og hjortejakt i Treungen (og ny jobb). Midtbanedynamoen var kaptein mesteparten av sin tid i klubben.


Sigvar Garfors

Posisjon: Keeper
Til: Free Transfer

Sigvar spilte noen kamper i Asbjørns skadefravær i vår. Bunnsolid, og hans herlige tilslag på ballen var et viktig angrepsvåpen. Har mye av æren/skylden for at klubben måtte be vår nåværende 2.keeper om å ta ned hanskene fra hyllen.

Ingen kommentarer: