Ny side: Oldenborg3.com

torsdag 17. februar 2011

Hvor er de nå? Heltene fra 2009

Lars Tjelle, Lars Ingar, Morten, Øystein, Johannes....disse 5 var i Oldenborg 3's spillertropp i vår spede begynnelse i 2009. De bidrog sterkt til at vi kapret 2.plass og opprykk med minst mulige margin og startet på vår ferd oppover i divisjonene.
Det kan være på sin plass å mimre litt over disse storhetene og se hva de gjør nå....




Lars Tjelle


Født: 1984
Posisjon: midtbane (høyrekant)
Statistikk for Oldenborg 3:
2009: 11 kamper, 1 mål, 1 assist

Lars er misjonærbarn og tilbrakte mye av barndommen i Solens land, Japan. Her lærte han å adlyde autoriteter, jobbe hardt, spille tamagotchi, utføre practical jokes og ikke minst spille baseball. Etter tilbakekomsten til Norge fikk han tilbud om å spille på landslaget i baseball. I frykt for å måtte forlate hjemstedet Klepp på permanent basis, takket han høflig nei og bukket.
Lars har alltid vært veldig sosialt kompetent, og er en ekstremt trivelig og omgjengelig fyr. Da han fylte 16, kjøpte han seg moped og duret frem og tilbake i Rogaland for å vedlikeholde sitt store nettverk. Etter et år i tjeneste på fedrelandet på en krysser i Nordishavet, vendte han snuten mot Oslo, hvor han har blitt værende.
Lars er flink i de fleste ballidretter han tester ut, men la av uforståelige grunner utefotballkarrieren på hylla i unge år etter en karriere i Klebe FK. I 2008 startet han "Bolegruppa Athletics", en vektløfterklubb, sammen med Johannes og Erlend, og ble etter hvert ganske sterk. Da Oldenborg 3 startet opp på tampen av året, imponerte han med stor styrke i overkroppen, lekre detaljer og tunneller på høyrevingen, og ble omgående tatt inn i varmen. Med mange tunneller og glimt i øyet drog han mange tilskuere til kampene, og var m.a. med i den legendariske 1-1-kampen mot Ready 2 borte, og var blant de få som var 100% oppegående både fysisk og mentalt etter kampen.

HVOR ER HAN NÅ?
Etter 2009-sesongen bestemte Lars seg for å slutte i Oldenborg. Han ønsket i stedet å prioritere tid til squashtrening, kjæreste og andre ting. Imidlertid har vi hatt gleden av å ha med han på et par treninger både i 2010 og 2011. Kanskje går det mot comeback en gang?



Morten Drivdal


Født: 1987
Posisjon: Spiss/kant
Statistikk for Oldenborg 3
2009: 7 kamper, 6 mål, 6 assist

Den sørlandske wunderkid var på utlån til oss fra moderklubben Gimletroll i Kristiansand i vårsesongen 2009. Leken, teknisk, rask, målfarlig og et veldig godt fotballhode. Mange av assistene kom som følge av at en litt for rask Morten ble felt av en ikke fullt så rask forsvarsspiller i motstandernes 16-meter og dermed fikk ganske mange straffer. Antallet assist kunne uten tvil vært høyere om vi hadde truffet på alle straffene (eller hva, Lars L og Erlend?)

HVA GJØR HAN NÅ?
Etter 2009-sesongen ble han signert av Oldenborg 1. Her var han en viktig bidragsyter fram til han fikk en kraftig hjernerystelse i fjor sommer. Han er ennå ikke tilbake på banen, men vi ønsker han god bedring og snarlig tilbakekomst.




Lars-Ingar B. Andresen


Født: 1986
Posisjon: Midtbane
Statistikk for Oldenborg 3:
2009: 9 kamper, 6 mål, 1 assist

Tidligere junior i Sparta Sarpsborg. Et stort kupp for en nyoppstarta 8.div klubb da han meldte overgang til oss etter flere års fotballpause. En overgang vi kan takke pr- og informasjonsrådgiver Blix for. Lars-Ingar viste tidlig at class is permanent, og var mektig på midtbanen i de kampene han spilte. Scoret bl.a. Oldenborg 3's første mål i norsk seriesystem noensinne.

HVA GJØR HAN NÅ?
Lars-Ingar meldte etter sesongen overgang til Oldenborg 1, og var dermed nok et bevis på at talentutviklingen i Oldenborg 3 er av høy kvalitet. Etter 2010-sesongen la han skoene på hylla.
Mr. Andresen er også en dyktig artist, og holder på å etablere seg i musikkverdenen. Han var vokalist på Oldenborg 1's Cup-sang i forkant av NM-kampen mot Kongsvinger ifjor.
http://www.youtube.com/watch?v=hm5Wu0v6mpg


Johannes Grøtteland


Født: 1985
Posisjon: Midtbane/back
Statistikk for Oldenborg 3:
2009: 3 kamper

I likhet med Lars misjonærbarn fra Japan og god i baseball. Dialekten er nok dog en smule mer "misjonærbarnpreget" enn Tjelle sin. Dyktig fotballspiller, som var innom diverse klubber i Oslo før han gikk til Oldenborg 3 i 2009. Den tidligere spinkle høyreiste sørlendingen hadde i forkant bygd en muskuløs kropp under "Bolegutta Athletics" strenge treningsregime.

HVA GJØR HAN NÅ?
Da husfruen ytret ønske om å flytte til Rogaland ved sommerstider 2009, fant Johannes ut at det var best å nikke samtykkende for å bevare husfreden. Har ikke spilt for noen klubber i seriesammenheng der borte, men holder formen ved like med pumping og 5-a-side fotball.



Øystein Urke


Født: 1985
Posisjon: Keeper
Statistikk for Oldenborg 3:
2009: 5 kamper, 2 mål

Da klubben skulle få tak i en habil keeperduo for 2009, var det krystallklart; Øystein måtte signeres. Sunnmøringen hadde tidligere vist seg som en habil keeper i kamper for både Oldenborg 1 og 2, og takket aller nådigst ja. Meget solid i de kampene han spilte i 2009. I en av dem hadde han 4-5 en-mot-en-redninger, og i 2 andre var han sikker som banken fra straffemerket. Sin siste kamp for Oldenborg 3 spilte han i juni 2009. Grunnet ekstrem spillermangel på denne kampen, startet han på venstrebacken og gjorde en god figur. Da Erlend fikk hjernerystelse og sjanglet av banen, gikk han i mål bak 7 utespillere og stod imot Ready 2's stormløp på slutten og berget 1-1.

HVA GJØR HAN NÅ?
Grunnet jobb og utdanning la han hanskene på hylla den sommeren. Har figurert med ujevne mellomrom på ulike ball-løkker i etterkant, men har det etter vi vet ikke spilt for noen andre klubber. Skal gifte seg til sommeren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, Lars
Jae=g-0[=p9oiju78yh6fkv;'[vrf]d5';ftvbgy6njkmu78ilo9;0p'-[