Ny side: Oldenborg3.com

fredag 6. mai 2011

Breaking News: Legenden’s hemmelige treningsopplegg avslørt!

Sesongen er i gang folkens! Bjølsenfeltet 1 & 2 ligger der og innbyr til festfotball, allergimedisinen må inntas hyppigere og eksamensnervene begynner å trenge seg på hos de av oss som studerer. Bak oss ligger en periode med relativt små treningsmengder for å stille fysisk rusten til den lange og tøffe sesongen vi har i vente i 7.divisjon. Noen av oss har valgt å følge treningsopplegget som ble laget og publisert her på bloggen i forkant av 2009-sesongen (Du finner det litt lengre nede i bloggen). Andre derimot har valgt alternative treningsmetoder.


For spesielt en av spillerne på Oldenborg 3, må det sterkere virkemidler til for å få fart på maskineriet. For han holder det ikke med stigningsløp, 15/15- intervaller eller vanlige armhevinger. Nånei du.. Du er sikkert fryktelig spent på hvem dette er? Vel, ikke uventet er dette den samme mannen som har fått kallenavnet ”Legend” gjennom avstemning her på bloggen. Jeg snakker selvfølgelig om Erlend Skeie Langeland.


Med en utenomjordisk fysikk (ja, både vi og Donald Trump vil se fødselsattesten din!!) har Erlend gang på gang ”stengt buret” både på trening og i kamp. Det er jo som Erlend sier: ” Da e jo lettare å holdo buro reint enn å bryto me bjørn i skogo slik eg gjorde i oppveksto”. Og det sier jo sitt om Erlend’s fysikk når Oslo fotballkrets har den massive brystkassa hans som backup-bane i tilfelle Bjølsenfeltet skulle bli stengt…


Undersøkelser vi har foretatt viser at bare navnet i seg selv fremkaller angst, magesmerter, vitaminmangel, feber, kikhoste, eksem, svettetokter og mareritt hos de aller fleste angripere i Norges lavere divisjoner. Ikke det at han ikke er god nok for høyere divisjoner altså. Nei, nei, nei.. I grunn var det vel egentlig bare tanken på å gå glipp av brunost, høyt skattenivå og norsk dugnadsånd som gjorde at han ble værende her i Norge i stedet for et liv som proff i Premier League eller La Liga.


Dessuten er Erlend en mann som elsker å hjelpe de svakere stilte. Dette gjorde at Legenden valgte å stille sine ferdigheter til disposisjon for Oldenborg 3 når vi var i 8. divisjon for noen år siden. Så langt ned i norsk seriesystem som han overhodet kunne komme!! I tillegg betaler han lisensen for alle på laget, baker kake dersom du sender han en sms med kodeord ”kake” og smører niste for Bjarte på andrelaget hver morgen kl 05. Erlend er rett og slett menneskets beste venn. (som sagt Erlend: jeg tror deg ikke før du legger frem fødselsattesten din!)


Nysgjerrige har vi andre på laget prøvd å lure ut av han hvordan han trener. Dessverre for oss har han hittil ikke villet avsløre sine treningsmetoder. Men nå kjære medspillere, motspillere, venner, uvenner, familie, blogg-nerder og ”Gud-vet-da-hva-som-måtte-forville-seg-inn-her”, er endelig Legenden sitt treningsopplegg avslørt!!


Det som satte meg på sporet var følgende melding fra Erlend på facebook:


Dette måtte jeg undersøke videre, og jeg tok med meg et videokamera til Norheimsund for å kunne dokumentere hvordan Erlend trener. Av sikkerhetsmessige hensyn ser vi at Erlend og hans familie har kledt seg ut for ikke å bli gjenkjent. Men du lurte ikke meg Erlend! Her er vertfall det jeg fikk filmet:




Ingen kommentarer: