Ny side: Oldenborg3.com

fredag 13. mai 2011

Ny kamp, nye muligheter.....

Alle lag opplever motgang, og Oldenborg 3 er ikke noe unntak. Det må sies at starten av sesongen har vært under pari. Kun 1 seier på 3 kamper (2 tap) er et stykke unna det vi forventer av oss selv. Jeg vet at mange av oss er sugne på et opprykk, men nåløyet er i år veldig trangt (1 opprykksplass), og vi må få toget på skinnene igjen (nå for tiden minner vi om NSB; en smule ustabile).

I fotballen er det mange tilfeldigheter man ikke alltid kan gjøre noe med;
- Hvilken vei ballen spretter når den treffer tue nr 27 på Bjølsenfeltet 1
- Hvor mange tilleggsminutter det blir lagt når vi jager mål
- Scoring imot spillets gang
- At Langås av og til blir blåst av for offside til tross for at han er på rett side av linjen
- osv osv


Det vi IHVERTFALL IKKE skal være dårlige på fremover, er INNSATSEN. Til tross for at diverse tilfeldigheter kan oppstå, er det ikke til å stikke under en stol at innsats og trøkk avgjør mange jevne kamper!
Avdelingen vi er i, kommer til å være tett som bare det. Om alle gir 110% i kamp etter kamp, på trening etter trening, er jeg sikker på at 3-poengene vil komme som jordbær på et strå. Første skrittet mot neste seier er trening nå på lørdag kl 10.00-11.30 på Bjølsen. Oppmøte ved kunstgressbanen.

Vi skal reise oss, akkurat som denne mannen her.....





------

På sist hjemmekamp mot Stabæk 3 kom det nærmere 40 publikummere! 40 stk!! Det er ikke verst til å være et "3.lag" i nest laveste divisjon, uten fast tilholdssted og med en spillertropp som er plukket fra grisgrendte strøk i vårt langstrakte land.

Nå på mandag har vi fått hjemmekamp på norsk fotballs store festdag; 16.mai! :)

Det er ikke verst det. Flere publikummere har meldt sin ankomst, og vi skal få tak i enda flere! Da er det opptil OSS å gi de tilreisende en festaften av en fotballkamp, så de ikke angrer på at de prioriterer oss i stedet for fester og andre lyssky ting man vanligvis gjør på denne dagen!

Til alle dere der ute: Velkommen til Oldenborg 3-kamp på mandag 16.mai!!! :)

Tid: Avspark 20.15
Sted: Bjølsenfeltet 1
Motstander: Heming 2 (1 seier, 1 tap)

I umiddelbar nærhet av Bjølsenfeltet ligger Kiwi Bjølsen. Ta med dere campingstol, minigrill, grillmat og venner, og støtt opp om gutta i blått! :)
Det blir god stemning, gutta som starter på benken vil fortelle røverhistorier og funny facts om de som er utpå banen, keeper spanderer is på tilskuere ved bom på straffespark. Det vil kanskje bli servering av kaker.

(til de som skal se fotball på TV; tippeligakampene starter stort sett kl 18.00, så dere rekker begge deler. Etter kampen er det plenty av tid til å reise på 16.mai-fester (ingen slutter kl 22).

2 kommentarer:

Langås sa...

"- At Langås av og til blir blåst av for offside til tross for at han er på rett side av linjen"

Det skulle vel egentlig stått:
"- At Langås ALLTID blir blåst av for offside til tross for at han er på rett side av linjen"

Anonym sa...

Sakser fra http://www.fotball.no/Kretser/oslo/krets/Hovedside-krets/Handbok-Laglederens-ABC-/Seriesystem/Seriesystem-seniorfotball/:

"7. divisjon menn:
Spilles i 3 avdelinger á 10 lag som spiller dobbel serie.
Avdelingsvinnerne spiller om kretsmesterskapet.
De 2 beste lagene i hver avdeling rykker opp i 6.divisjon.
De 2 nederste lagene i hver avdeling rykker ned i 8.divisjon."

Altså er det to lag som går opp :)