Ny side: Oldenborg3.com

fredag 20. mai 2011

Pressemelding fra den sportslige ledelsen...




Vi registrerer at mange fotballspillere begynner å streike i disse tider, primært for retten til å velge skotøy og baller. Ledelsen vil overfor omverdenen bekrefte at alle Oldenborg 3's spillere kan bruke valgfritt skotøy uten å være redd for represalier, samt at ingen av våre spillere har gått ut i streik.

(Om vi hadde vært så heldige å ha sponsorer som støttet oss med penger og utstyr, hadde vi ihvertfall ikke gått til streik).
Så Umbro, om dere er lei alle de blaserte gutta som klager over skoa deres, kom til oss og bli vår nye sponsor! Vi kan love dere GOD plass på draktene :) Ikke skal vi ha mye penger heller, og får vi en liten sum og litt utstyr vil vi som et av publikumslagene i Oslo's lavere divisjoner (40 stk på hver kamp!) profilere dere på en meget bra måte!



Det vi derimot kunne vurdert å streike for, er å kunne få spille på litt bedre baner. I år må vi som vanlig bruke "fotballbaner" som man skulle trodd var gjennomsnittlige anlegg i lavere divisjoner i land på den sørlige halvkule. Det er ikke rart at vi her i Norge "sparker" fotball i stedet for å "spille."
Når hver pasning man prøver å spille langs bakken, endrer retning i et jordrottehull eller en dump, mister man liksom litt av selvtilliten etter hvert. Det samme når man er klar til å fyre ballen på halvvolley og forventer at ballen (naturlig nok) skal sprette relativt rett opp, men i stedet treffer den en kvist eller noen småstein på en bane som heller noen grader her og der, tar en fullstendig uforutsigbar retning, med det resultat at man (naturlig nok) bommer på ballen, og pådrar seg strekk i skuddforsøket.

Det er selvfølgelig forståelse for at det er vanskelig å skifte ut hele "gresset" på Bjølsenfeltene, men om kommunen kunne lagt noen kvadratmeter gress i hver femmeter, hadde det vært en god begynnelse.
Jeg får følelsen av å være i sandkassa i barnehagen når jeg står på Bjølsenfeltet. Rettere sagt en sandkasse på 15 kvadratmeter, og uten lekeapparat. I tillegg er denne sandkassen en grop som er ca 30-40 cm dyp, noe som gjør det enda vanskeligere for en med i utgangspunktet dårlig spenst å hoppe opp til tverrligger. For en keeper kan underlaget i seg selv skape vel så mye farligheter som det motstandernes angripere klarer.


Flere nåværende Oldenborg-profiler og legender poserer i ene femmeteren på Bjølsenfeltet i stor jubel over at banen ble tildelt som årets kamparena



Bane på Bjølsen, Oslo eller i Moshi, Tanzania? Ikke godt å si...



Kanskje vi skal gå sammen med andre lag som i likhet med oss har sett sine beste sportslige år forsvinne som dugg for solen, og gi kommunen klar beskjed.....



Husk trening imorgen kl 10.00! Gjennom lagsforsikringen er alle spillerne forsikret for eventuelle skader og uførhet som måtte oppstå på Bjølsen terrengpark :)

Ingen kommentarer: