Ny side: Oldenborg3.com

søndag 11. september 2011

Sesongens siste kamp! Kommer flomlysene til å virke?

Oldenborg 3 vs Ullern 3 (borte)
Ullern Kunstgress
Mandag 12.09.2011
Kampstart 20.15



Oldenborg 3 avslutter seriespillet i 2011-sesongen med morgendagens bortekamp mot Ullern 3. I anledning dette melder det seg mange interessante spørsmål;

- kan Oldenborg 3 forbedre sin miserable bortestatistikk? (1-1-4)
- går Alex eller Preben av med tittelen som sesongens målkonge? (begge har 7 mål hver)
- sett i lys av problemene på Nordmøre ikveld; kommer flomlysene til å fungere?



Jutul 2 trakk laget sitt i sist uke, noe som fører til at vi får en rekordtidlig avslutning på sesongen allerede 12.september, etter å ha serieåpnet 30.april. Dette står i stor kontrast til norsk toppfotball for øvrig, som drar i gang fotballen i mars og holder det gående til slutten av november.

Dagens motstander: Ullern 3
Hjemmeoppgjøret mot Ullern 3 i starten av juni endte 3-1 til de blåkledde i en tett kamp på Bjølsenfeltet. Ullern ligger på 6.plass, men har 3 kamper igjen av sesongen, og kan avansere på en tett tabell om de sanker en del poeng på disse. Laget slipper inn relativt få mål, og har 3-1-1 på hjemmebane.

Oldenborg 3
Etter to sure tap, kom de blåkledde tilbake på vinnersporet med en 3-1 seier mot Øvrevoll Hosle sist uke. Spillet var tidvis bra, og i denne kampen fikk vi faktisk betalt i form av scoringer. Med 3 poeng imorgen tar vi 1.plassen, uavhengig av hva som skjer i de siste kampene for de andre lagene, der vi kan lene oss tilbake og følge med på resultatlista.

Oldenborg 3 kan velge fra en omtrent skadefri tropp, og spillerne vil gjerne avslutte seriesesongen på en god måte. Om vi vinner serien, får vi også spille KM, der vi har litt å revansjere fra ifjor.

Det er meldt 14 grader og en del nedbør, men vi håper at noen av våre trofaste supportere tar turen ut på vestkanten for å heie fram gutta! :)

2 kommentarer:

Øystein, Wam-Kam FK sa...

Gratulerer med avdelingsmesterskapet! Satser på at Oldenborg 2 klarer brasene, slik at dere får lov til å rykke opp :)

Anonym sa...

Takk for det... Så får vi se om vi treffer i KM ? Begynner å bli lenge siden sist ;)

Øyvind