Ny side: Oldenborg3.com

søndag 4. september 2011

Vinn eller forsvinn!

Siste hjemmekamp i 2011-sesongen:

Oldenborg 3 vs Øvrevoll/Hosle 2
Bjølsenfeltet 1
MANDAG 05.09.2011
Kampstart 18.30

Det vil bli servert sjokoladekake til tilskuerne! :)





Lynet slår aldri ned to ganger på samme sted, er det et ordtak som sier. Vel, de to siste Oldenborg 3-kampene har vist at denne påstanden ikke er ufeilbarlig. To bortekamper på rad, to knepne 1-målstap, når spill og sjanser isolert sett burde vært nok til å bokføre to komfortable seiere. Som vi alle vet, er det ikke forbudt å være effektiv, og cred til både Heming 2 og Vestre Aker for å ha en uttellingsprosent høyt oppå skalaen.

Vi spillerne bør alle lytte til den legendariske manageren Bob Paisley's ord og ta lærdom av det;

“If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

Den solide luka vi hadde for et par uker siden (7 poeng) har nå blitt kutta til 1 poeng, og bak oss lukter lagene blod. Det er 3 kamper igjen, så alt er fremdeles opp til gutta i blått.
På mandag er det duket for siste hjemmekamp i 2011. Som de observante har fått med seg, er Oldenborg 3 denne sesongen blitt et av fotballens svar på Dr Jekyll og Mr Hyde. Borte er vi svake, med 1-1-4 i statistikk, til tross for at vi sjelden har blitt utspilt og har til tider levert fin fotball.
Hjemme på åkeren på Bjølsen har vi vært bunnsolide i hele år, med 7 seiere på 7 forsøk og 28-13 i målforskjell.
Motstander Øvrevoll/Hosle 2 innehar sisteplassen på tabellen, men har et fighterlag som ikke bør avskrives på forhånd, noe de viste mot oss i vårkampen da de utlignet 4 minutter på overtid på egen hjemmebane.
Dette er en kamp som MÅ vinnes!




LAGNYTT:

Til tross for den siste tidens motgang, er stemninga på laget god. De siste treningene har vært gjennomført med alt fra 14-24 mann, og det har vært perlescoringer fra øverste hylle.

Kjetil (keeper) hadde en solid re-debut for Oldenborg 3 mot Vestre Aker, og kunne ikke gjøre noe med målet. Vår kommende politimann fra Evje er ifølge ryktene skadet, og dette betyr at våre blå helter må stole på Erlend som bakerste mann. Sistnevnte spilte innecup i helga, og holdt nullen i 4 av 5 kamper samt reddet straffer...begge deler ganske uvanlig til han å være.
Peder, Kjell Ingolf, Øyvind og Jon er utilgjengelige, men Preben og Blix er tilbake etter fravær sist.

Lars Langås bad på sine knær etter lørdagens trening om å få spille morgendagens kamp, og klarer den bereiste frolendingen å gjenskape noen av de magiske øyeblikkene han har skapt de siste kampene, har tilskuerne mye godt i vente :)


TILSKUERE:

Vi håper at flest mulig tar turen opp på Bjølsenfeltet på mandag. Fasilitetene er ikke blitt nevneverdig mye bedre siden sist, så det anbefales gode sko og paraply. Den stabile værvarslingssiden yr.no melder 17 grader og noe regn.
Det blir god stemning, vi skal prøve å score mål, og kanskje vil dommeren forklare offsideregelen i plenum :)
Ikke minst blir det sjokoladekake til alle tilskuere, og vi jobber med å skaffe kaffe :)

Kampstart er kl 18.30

Vel møtt! :)



Alex Meling kommer. Kommer du?

Ingen kommentarer: