Oldenborg 3 vs Driv (B)
Driv Kunstgress
Onsdag 05.06.13 kl 20.15
Resultat: 4-3 (1-2) til Oldenborg 3.
Mål Oldenborg 3: 1-1 Preben (15.) (ingen assist), 2-2 Daniel (str 55.) (Kjell assist), 3-3 Øyvind (77.) (ukjent assist), 4-3 Daniel (90.) (Lars Tore assist)

INNLEDNING:
Først og fremst, dette vil ikke bli en lang teologisk forelesning som når Erlend (aka Sjeiklando, Princ Dobroshi, El magico, Majesteten, Messias m.m) pleier å skrive, men heller en kort oppsummering av Oldenborg 3 sin majestetiske triumf i Enebakk 5.6.13.

Champions league stemningen lå som et teppe over Driv sin majestetiske hjemmebane da Oldenborg 3 for første gang i historien ankom i matchende draktsett og gensere. En vakker kunstgressbane med flomlys og ca 50 tilskuere la rammene for årets fotballthriller i 6.div. Det var til og med åpen kiosk på stadion, STIL!

Princ Dobroshi var enerådende trener i Mjøs sitt fravær, noe han gjorde til 5x20 i stil. Oldenborg 3 startet med følgende lagoppstilling (4-5-1):

LAGOPPSTILLING:
Magnus

K.A. - Blix - Jokke - Jostein

Kjell Ingolf - Preben - Lars Tore - Jarleiv - Chris

Alex

Benken: Erlend (Sjeiklando), Knut Olav, Kraig, Øyvind, Daniel.

KAMPFAKTA:

1-0, ukjent målscorer, 1.min
1-1, Preben, assist fra Driv spiller, ca 15 min
2-1, ukjent, ca 30 min.
Pause
2-2, Daniel(str), assist Kjell, ca 55 min.
3-2, ukjent ca 57 min.
3-3, Øyvind, assist ukjent, ca 77 min.
3-4, Daniel, assist Lars Tore, ca 90 min.

KAMPFORLØP:
Dagens meget gode kaptein Lars Tore sin prematchtale var klar. En flott bane fortjente flott spill, ballen langs bakken, høyt tempo, kollektivt press, hygge. Alle enige.

Allerede etter ca 20 sekunder ender en O3-klarering i en motspiller som kommer seg mot mål før han skyter via Blix og i mål, kalddusj. Vi fortsetter og trille ballen langs bakken, mange korte pasninger, mye possession, få store sjanser.

Så skulle Fru Fortuna vise seg fra en betydelig hyggeligere side ca 15 min ut i kampen. En Drivspiller klarerer rett i Preben ca 30 meter fra eget mål, ballen går i en vakker bue mot Driv målet, og keeperen deres med en BMI som lå litt over anorektisk, klarte ikke å slå vekk ballen selv om han forsøkte å "hoppe".

Kampen bølget videre og etter ca halvtimen blir en Driv corner slått mot første stolpe der deres kaptein kommer først på ballen og stanger inn 2-1. Resten av omgangen dør ut med mye god ballbesittelse hos Oldenborg, men uten de store sjansene.

Pauseprat med mange gode innspill, vi blir til slutt enige om at vi er gode, og at vi skal fortsette med å være gode. Jeg nyter en cola og stratos i pausen, kunne ikke la en åpen kiosk være der bare til pynt.

Andreomgangen starter med at Oldenborg presser høyere enn i første, og ti minutter inn i omgangen kommer Kjell Ingolf igjennom fra skrå vinkel. Backen til Driv holder ikke følge og må rive Evjegutten i bakken med straffe som resultat. Daniel er sikker, hamrer inn 2-2. Vi er tilbake! Igjen!

Kun et par minutter senere ender et Driv innlegg/corner(?) i en klynge med opptil flere angrep på keeper, forsvarere, angrep på dyr og vassdrag før ballen ruller i mål. Dommeren sier 3-2 til Driv. Justismord.  Jeg spør om han jevnlig bruker LSD. Fikk ikke noe fullgodt svar.

Kampen bølger videre, O3 kommer stadig nærmere. Drøye kvarteret før slutt er det vår til å få corner. Ballen blir slått inn, ballen går videre via keeper og 3-4 Oldenborgspillere før den triller over streken. Det ropes på angre på keeper m.m. Dommeren godkjenner målet, (litt kompensasjon for 3-2 målet?) 3-3 er uansett ett comeback!Igjen! Øyvind påberoper seg scoringen, umulig å si.

Siste minuttene har O3 de friskeste beina, flest sjanser, best løp og penest trener. Så når Lars Tore slår et frispark inn i feltet som Daniel stusser i mål i det 90.minuttet var det kanskje flere enn meg som tenkte tilbake til Heggem på San Siro 95. Drømmen har blitt virkelighet. Magisk.

Kort etter blåser dommeren av kampen, eufori, gutteklemmer, El Magico viser managing i verdensklasse, lykke.

Imponerende lagseier, takk for en herlig kamp gutter!