Oldenborg 3 vs Hasleb (H)
Bjølsenfeltet
Onsdag 29.05.13
Resultat: 5-5(!!) (1-2)
1-2 Andreas (Preben assist), 2-2 Andreas (Lars Tore assist), 3-5 Øyvind (Lars Tore assist), 4-5 Erik (KA assist), 5-5 Ole-Terje (Anders B. assist)

I en merkelig kamp klarte vi å rote oss skikkelig i trøbbel, men klarte å redde ett poeng med en sterk sluttspurt.....

Både Oldenborg 3 og Hasleb var på jakt etter 3 poeng i dagens kamp. Ingen av lagene kan beskyldes for å parkere bussen i egen målgård, og kombinert med en humpete bane hvor ballen spratt hvor den selv ville, gav kampen våre fire flotte supportere god underholdning. Hele 10 mål, hvorav syv i andre omgang! Oldenborg 3 var ikke i nærheten av like bra som i sist kamp (4-1 mot Oppsal 2), men viste stor mental styrke og kom tilbake fra 2-5 til 5-5 og fikk poeng i en kamp hvor vi strengt tatt skulle tatt alle 3.

Målscore:
0-1: Dødball til Hasleb, blir slått inn fra høyre, en av spissene deres løp seg fri på bakerste og pirket ballen i motsatt hjørne.
0-2: Hasleb bryter på midten, legger inn fra høyre, Blix stormer fram for å klarere, men ballen treffer han i låret og ruller i kassa ved stolperota.
1-2: Preben skyter, keeper gir retur som Andreas styrer i nota
1-3: Noen få minutter ut i andre omgang får Hasleb en ny dødball. Corneren svinges inn, vi får ikke klarert ordentlig, og en Hasleb-spiller får relativt upresset styre ballen i mål.
2-3: Vi svarer kjapt, Lars Tore sender ballen til Andreas som scorer.
2-4: I en løpsduell med forsvarer kommer en Hasleb-spiss de nødvendige centimetrene foran sin oppasser, og tupper ballen langs bakken, gjennom beina på utrusende keeper.
2-5: Hasleb får det som fra min posisjon ut til å være et litt billig straffespark. Jostein prøver å takle ballen med ene beinet, men bommer på den. Det andre beinet følger etter, naturlig nok, og Hasleb-spilleren oppsøker det, går i bakken, og får nøyaktig det han er ute etter. Straffen blir satt høyt oppe i keepers høyre hjørne. Erlend går riktig vei, men får ikke nok hånd på ballen til å slå den over.
3-5: Lars Tore sender ballen til Øyvind, som raider fremover og pirker ballen i mål.
4-5: KA slår et kreminnlegg fra høyre. Erik har løpt inn fra venstre, og header ballen i kassa i retning der den kom fra
5-5: Mye klabb og babb(?) Junior (Anders Bentsen), får sendt ballen til Ole-Terje, som på tampen av kampen sørger for en fortjent utligning i en særdeles målrik kamp. Oldenborg 3's første 5-5 kamp noensinne! (første gang vi slipper inn 5 mål også btw)

Neste kamp møter vi topplaget Driv borte. Får vi en reprise fra Oppsal 2-kampen?