torsdag 15. august 2013

Oldenborg 3 - Majorstuen: 1-1

11.serierunde

En tett kamp med et viktig poeng mot tabelltreer..

Den flotte seieren i forrige kamp var akkurat det vi trengte før dagens møte med Majorstuen, som vi visste var en vanskelig motstander. I tillegg var rammen rundt dagens kamp særdeles mye bedre enn på mandag: ingen oversvømt bane, ingen hunder som biter oss på oppvarmingen, mye sol og enda mer WAGS enn forrige kamp.

Før kampen ble Alex benket fordi han var som en uførepensjonist i kroppen etter TO kamper på mandagskvelden. Det hindret han ikke i å bli vår eneste målscorer for dagen. En stund ut i 1.omgang blir han byttet inn og ikke lenge etter setter han inn 1-0 til oss etter en lang ball fra Øyvind som går gjennom forsvaret til Majorstuen. Men ledelsen skulle dessverre ikke vare kampen ut. 1-1 er et faktum etter en corner. Etter dette blir kampen en midtbanefight og vi kommer oss til en god del store sjanser. Plutselig skjer det som ikke skal skje: straffe til Majorstuen. En uheldig hands inne i 16-meteren, og vips så må en uheldig utvalgt fra Majorstuen i duell mot vår grønnkledde (for anledningen) legende i mål. Som en blanding av Hulken og Carlos Valderrama slenger Erlend seg i riktig retning og redder straffen! YES!!! Resten av kampen kjemper vi på videre, men vi klarer ikke få ballen inn i motstandermålet og dermed ender kampen uavgjort.

En god kamp av oss og et godt resultat. Fire poeng på to kamper etter sommerferien gjør at jeg konkluderer med at vi er best når vi har hatt en lang pause fra fotballen, spist masse grillmat og slappet av. Heldigvis er det to uker til neste kamp. Klarer vi å ligge på senga disse ukene blir vi uslåelige folkens! Preben har gode muligheter for dette, han gifter seg nemlig på lørdag. Gratulerer!