Ny side: Oldenborg3.com

mandag 22. desember 2008

Spiller # 10

I denne luken vil vi presentere laget kjendis. Han er født og oppvokst på Evje og har forvillet seg inn i de politiske rekker. Da veit de fleste hvem vi snakker om. Siden har var den yngste Krfu lederen gjennom tidene. Og ligger godt ann til å bli storingsrepresentant for et av de derre agder fylkene neste år… Nord/sør, men blei litt usikker nå. Han har de siste årene spilt bedriftsfotball for Krfu, men er nå lokket inn i det profesjonelle miljøet i Oldenborg 3. Han lagets goalgetter og vil herje i 8 divisjon. Beviset på dette er at han skoret 5 mål i samme kamp mot StatoilHydro (som er et milliardkonsern med tusenvis av ansatte). Det viser litt av hva denne gullklumpen er laget av. Vi er litt spent på å se hvor mange treninger og kamper han vil få med seg i løpet av sesongen, men Blix skal ta en liten alvorsprat med Dagfinn å se hva vi får til. Samtidig så håper vi at ved å ta vare på ham så skal Oldenborg 3, så skal vi få statsstøtte for å finansiere både treningsleir og fysioterapeut. Kjell blir i alle fall en viktig brikke i våres offensive spill, og det er ikke hver dag en kjendis entrer banen i Oldenborg drakt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig skal han spille i Oldenborgdrakt! God for 30 mål i 8. divisjon, men ser vel for meg at han ikke får med seg alle kampene.

Er også litt usikker på "matchvekta"! Det er noen kilo siden han herjet på juniorlaget til OTRA!
Foreslår at Blix utarbeider et kostholdsprogram! :)

-Lars Tore-

Anonym sa...

Ja eg er jo meget spent på det med match vekta, kan hende at Lars Tore bør legge opp et spesialdesignet treningsprogram i tilleg.

Men får han kamp trening, så bør dei som er angreps spillere på oldenborg1 vere redde for plassen sin...

Men spørsmålet er om overganspapirene er i orden...