Ny side: Oldenborg3.com

tirsdag 23. desember 2008

Spiller # 11

Mine damer og herrer! Dagens spiller er ingen hvem som helst. I hjemkommunen blir hans popularitet kun utfordret av bygdas to andre store sønner: Sputnik og Jan Gunnar Solli.
 Som ung var hans talent med ballen :) ettertraktet over store deler av vårt fedreland, med blant andre Dag Eilev Fagermo som en av de største beundrerne. Men Håvard Rekvik var ingen enkel gutt å trollbinde. Han var ment for større ting enn Odd, Strømsgodset eller Notodden. Høsten 2002 var Håvard for første gang og se i en Brynedrakt! Han ble først hårreisende nok satt til å trene med junior 2, men etter en rekke solide kamper og et utagerende, aggressivt ordforråd (!) var det umulig for Bryne å ikke flytte denne kommanderende bautaen opp til førstelaget. 
I Bryne møtte Håvard to personer som gjorde et stort inntrykk på han og som skal ha æren for å ha lært han alt han kan om fotball: Lars Tore Ødegård og Espen Undheim. Lars Tore lærte han et folkelig og normalt ordforråd, mens Espen skal ha æren for Håvards breie tekniske repertoar og iskalde avslutningsferdigheter. Håvard fikk en rekke kamper for juniorlaget, og i tillegg noen kamper i 3. divisjon for klubbens 2. lag der han imponerte ved siden av Brynes mange store profiler! Håvard scoret imponerende 1 mål på 3 sesonger for junior 2, junior 1 og 2. laget (inkludert treningskamper) fra midtbaneposisjon, så han er absolutt ett hett tips til årets toppscorertittel sammen med en annen signering, Jarleiv Øie.

Håvard sammenligner seg selv med en mink på fotballbanen: Dette på grunn av at han er et klassisk ”skadedyr” på banen som synes gleden i spillet er å ødelegge for motstanderene.

At denne spilleren blir å finne på det nye spennende Oldenborg 3 laget, er et stort tegn på ambisjonsnivået til dette laget, og all mulig kreditt til trenere og støtteapparat er på sin plass for å ha lokket denne ambisiøse og hardtsatsende spilleren til en allerede sterk tropp! Jula kom tidlig til Oldenborg 3 i år!  

Ingen kommentarer: