Ny side: Oldenborg3.com

søndag 28. desember 2008

spiller nr 15, 16 og 17

Til kommende sesong har vi fått med oss tre supertalent som ikke har spilt fotball det siste året.

Førstemann (spiller nr 15) er Torleif Storaas. Åsane's Zidane var på vei mot store høyder for mange år tilbake, men et år på folkehøgskole og et år ute på havet i Harald V's tjeneste satte en lengre pause for karrieren. Et smart fotballhode, god teknikk og en innbitt vinnervilje kommer Oldenborg 3 til å nyte godt av. Skal man peke på noen svakheter, er det at han ikke akkurat har løpskapasiteten til Helge Haugen, og en lei evne til å skade lysken og andre vitale deler av kroppen. Torleif er forøvrig den på laget som trolig er flinkest på kjøkkenet (flere på laget kan berette om fantastiske lammemiddager og salater), og spiser mer frukt og grønt på en dag enn coach Hallenstvedt gjør på 1 år.

Nestemann ut (nr 16) har ikke spilt organisert fotball på flere år. Lars Tjelle er den på laget som i skrivende stund er mest aktuell for et landslag (baseball). Mr Tjelle er en treningsnarkoman med store muskler, men på tross av dette også en En av grunnene til at vi signerte han, var håpet om at vi da vil kunne trekke lassevis av ekstra tilskuere (og da særlig de av motsatt kjønn :D). Vi gleder oss til lars score sitt første mål fra midtbane/spissposisjon og flekse overkroppen for å feire :D
Lars har forøvrig også ansvar for å følge opp Oldenborg 3's spillerjakt i Afrika.

Sistemann (nr 17) er særdeles populær hos våre svenske naboer. Øystein Urke har et forbruk av snus som får helsevesenet (der han forøvrig tar utdanning selv) til å riste på hodet. En solid keeper som faktisk har brukbar teknikk. Etter å ha bodd med Kristian Myklebust (tidl Oldenborg 1 & 2) har han utviklet et rikt vokabular med kraftfulle uttrykk og et veldig temperament i visse situasjoner. Hvordan et semester der han bare har bodd med jenter har påvirket han, vil vise seg.

Ingen kommentarer: