Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 24. desember 2008

Spiller # 12, 13 og 14 aka trenerteamet...

Årets trenerteam består av de to spillende trenerne Blix og undertegnende (Øyvind). Vi har også fått med oss Erlend Skeie Langeland som lagleder. Undertegnede har lang erfaring som trener og er per dags dato ubeseiret som trener og vil bidra med vinnermentalitet i Oldenborg 3. Bare 1 uavgjort og resten har endt med seier. Ellers så er vi egentlig bare initiativtakere bak dette laget, med interesse for å ha det gøy, være en del av klubben Oldenborg og spille fotball. Her kommer i alle fall presentasjonen av oss 3:

Anders Blixhavn Riska aka ”Blix” Denne go’gutten er et godt eksempel på hva splittet personalitet er i praksis. Til daglig utenfor banen er Blix en av Oslo’s roligste, og stresser sjelden. Og jeg tror aldri at jeg har sett han sinna i løpet av de 3 ½ årene jeg har kjent han. Men så fort han entrer en fotballbane så dukker ”mr Hyde” siden opp. Dette er noe av hans ballast fra dagene i Vidar FK hvor de ble lært opp til å meie ned spillere hvis de var for gode, og spille usportslig. Der gikk han bare under navnet ”røde Anders”. I løpet av en kamp hvor han helt klart stoppet ballen med handa så ble det dømt straffe. Blix går så bort til dommeren for å klage etterpå snur han og går mot ballen som ligger på straffemerket og spytter på ballen. For så å gå rolig av gårde mens han slenger et par bemerkninger til straffetageren. Blix er utvilsomt en fargeklatt på banen og vil sammen med undertegnede skape et stopperpar som vil bli dommerens favoritt i løpet av få minutter. Blix er en spiller som det kan dras mange sammenligninger med en viss Vinnie Jones i hans velmaktsdager., Han nøler ikke med å bare meie motstanderen ned når han ser at motstanderen løper i fra han, (eller hva Lars Tore ?) eller brukt skitne triks. Blix har tidligere spilt for Frognerparken i 4 divisjon før han ble sendt i eksil til Bergen i fjor, for å få bukt med temperamentet på banen. Undertegnede er spent på å få se hvilken effekt dette oppholdet har fått. Only time will show…

Da var kommet til den andre av Oldenborg 3 sine trenere. Vi snakker her om en gammel ringrev og finansklyse, som har mange år bak seg i både 4,5, 6 og 7.div (i St. Hanshaugen og Arnadal). Hvis du ennå ikke har skjønt det så er dette Øyvind Hallenstvedt vi snakker om. Han er en forsvarsbauta som kun kan spille midtstopper. I likhet med den andre treneren på laget så er han vaksinert mot å score mål (hadde ikke et skudd på mål hele forrige sesong), har kondisjon som et middels norsk postbud , spenst som en tepose og teknikk som en flaggstang. Men for all del, det er mange positive sider å trekke frem. Øyvind har enorm spilleforståelse, taklingssterk og er i det hele tatt veldig god til å klage på dommeravgjørelser, noe som kommer til å komme godt med i 8.div. Øyvind er lagets " Psycho" og kan sammenlignes med Englands tidligere landslagspiller Stuart Pearce. Øyvind sitt store høydepunkt på fotballbanen var da han vant kongeligaen med Arnadal og dobbeltopprykket i 06 og 07 sesongene. Vi kan også legge til at Øyvinds store mål for sesongen er å prøve å komme over midtbanen og kanskje få være med opp på et hjørnespark. Skal vi sammenligne Øyvind med et dyr er en nesehorn et passende eksempel (tar litt tid før det kommer opp i fart, men når det først gjør det så valser det over/gjennom det som måtte komme i veien). Vi gleder oss til å se Øyvind i aksjon både på bane og benk og satser på mye fin fotball i sesongen som kommer. (skrevet av Blix)

Årets altmuligmann i 2008 må være Erlend Skeie Langland. Og vi er så heldige i Oldenborg 3 at vi har fått signert han som en av teamet. Han er både høyt og lavt, og nøler ikke med å ta på seg ansvar uansett hva det skulle gjelde. Han sto i mål for Oldenborg 2 i fjor, og er en keeper som kan gjøre alt fra helt ekstreme refleksredninger hvor ingen forstår hvordan det er mulig, til noen litt uheldige glipper. Erlend elsker å takle motstandernes spisser hvis de mot formodning skulle klare å bli spilt i gjennom. Da står han og tripper litt inne i feltet før han lar det stå til, ruser ut og gambler på å treffe ballen. Og som oftest så gjør han også det. Noen vil kanskje kalle det risikabelt, ja kanskje, men det er jo fryktelig morsomt å se Erlend i full sklitakling på motstanderens spiss også da…  

På grunn av seine innsendte svar og nye spillere etter at vi la opp ”julekalenderen” så kommer det også noen go’biter i romjula så følg med på oldenborg3.blogspot.com !

Ingen kommentarer: