Ny side: Oldenborg3.com

lørdag 3. januar 2009

bekymringsfull nyhet fra England...

I løpet av kvelden har flere supportere ringt til klubben og uttrykt bekymring over om en av Oldenborg 3's spillere kanskje har vært innblandet i bråk borte i England;

http://www.dagbladet.no/2009/01/02/sport/fotball/england/sverd/4223183/

Spekulasjonene går i Fotball-Norge om denne i overkant hissige spilleren er enten:

Ødegaard ("Hadelands Roy Keane")


eller Riska ("Lassas Materazzi")



Begge er gode eksempler på fotballens Dr Jekyll & Mr Hyde; spillere som er svigermors drøm(?) utenfor banen, men som ikke går av veien for å brekke et bein eller to på motstanderne på fotballbanen. Et dypdykk i statistikk fra norsk gutte- og juniorfotball forteller oss at disse to hver for seg har opparbeidet seg en kortsamling i årenes løp som får Vinnie Jones og Dennis Wise til å framstå som søndagsskolegutter.

Oldenborg 3 har ikke lykkes i å komme i kontakt med de to spillerne. En talsmann i klubben sier at klubben ikke har noe med hva spillerne foretar seg i ferien, så sant de ikke skader klubbens gode navn og rykte. Han innrømmer imidlertid at klubben ikke har skrevet kontrakt for neste sesong med de to nevnte spillerne. Det vil i klartekst bety at de har stått fritt til å spille kamper for både norske og utenlandske klubber i juleferien, noe som gir ytterligere næring til ryktene om at en av de to var spilleren som løp ut på banen i Barnsley tungt bevæpnet.
Klubben vil ikke kommentere saken noe nærmere før over helgen.

Ingen kommentarer: