Ny side: Oldenborg3.com

mandag 5. januar 2009

Pressemelding fra coach Hallenstvedt

Pressemelding fra coach Hallenstvedt

I lys av de siste dagenes urovekkende hendelser mente coach Hallenstvedt at det var på tide med en pressemelding for å bekrefte/avkrefte ryktene som svirret i det kristne miljøet i Oslo:

Vi har nå fått kontakt med de to nevnte spillerne (Anders Blixhavn Riska og Kaare Andre Ødegaard) Og fått høre deres versjon av hendelsene. Det viser seg at begge spillerne var på et slags prøvespill i Royston Villa i et ledd av deres preseason før serien begynner i Norge. Det hele startet med at K.A. tofots-taklet kapteinen til motstanderlaget uten at dommeren fikk hendelsen med seg, og når Blix deretter gikk bort til den nevnte kapteinen for å påstå at han filmet. Så kom han med noen sleng bemerkninger tilbake og da sier Blix: ”kom hit å sei det en gang til” så begynte litt knuffing før Blix med en strak høyre måket panzer spissen til Mosborough i bakken. I følge ryktene så gikk han så å fant et sverd før han kom tilbake til banen, dette er det ikke noen riktighet i. I følge den spillende treneren så var det en øks, og overhode ikke noe sverd inne i bildet. 

Vi skal ta en gjennomgang internt i klubben for å se om hendelsene får noen av de involverte spillerne og ikke minst for den spillende treneren Blix. 

Ingen kommentarer: