Motstander: Oldenborg 2
Resultat: 3-1 til oss
Bane: Kringsjå kunstgress
Dato: 9.mars 2009

Det var lite som tydet på at dette var en treningskamp tidlig i mars mellom to lag fra samme klubb for å si det sånn! Begge lag gikk ut i et voldsomt tempo, og spillerne kastet seg inn i taklinger som i andre land ville blitt definert som krigsforbrytelser. Normalt har man dommere for å unngå slikt, men nok om det! Det var tydelig at dette var en kamp med mye prestisje og som ingen hadde lyst til å tape!

Et usedvanlig stort publikum (kanskje 10-15 stk) hadde møtt opp for å se sine helter løpe etter ballen i 2 x 40 minutter, noe som for heltene viste seg å være mer enn lenge nok. En stund ut i 1. omgang løp Sindre ned langs venstrekanten og la inn til Emil, som sikker som Sparebanken Møre putta ballen i nota. 1-0! Og dermed var det Emil som fikk æren av å score Oldenborg 3 sitt første mål noensinne. Skulle vi legge oss bakpå og spille ultrakynisk nå? Neida, vi bestemte oss heller for at vi ville doble ledelsen og selvfølgelig dukket Kjell-Ingolf opp på et gjennomspill og sørget for at det skjedde. 2-0!

Etter en liten pustepause byttet lagene side, og etter en stund fikk andrelaget et frispark i eh..relativt farlig posisjon. 2-1! Vi skylder på finanskrisa som alle andre og lar det være med det :-). Det siste som skjedde i kampen var at vi ble tildelt en straffe av den heller tvilsomme sorten. Mister ”KrF himself” planla å spille en rolig ball tilbake til keeper, men som politikere flest holdt han ikke det han lovet og ballen trillet meget rolig inn i hjørnet. 3-1!

Hele laget skal ha skryt for en flott gjennomført kamp! Til høyre kan du stemme på deg selv eller den du mener var banens beste.