Ny side: Oldenborg3.com

søndag 29. mars 2009

Kampreferat

Motstander: Fremad Famagusta
Resultat: 2-2
Bane: Ljan kunstgress
Dato: 28.mars 2009


I strålende solskinn og med gode spilleforhold var det duket for den tredje treningskampen for sesongen. Stadig flere og flere måtte melde avbud før kampen, og det var med nød og neppe vi fikk skrapet sammen nok folk til å kunne gjennomføre kampen. Ser vi allerede nå tendenser til at vi er en gjeng skadeforfulgte skrøplinger, eller er det bare at folk vil spare på kreftene til kampen om poengene begynner? Til og med dommer manglet vi, men som coach Øyvind sa "Vi lar dem dømme første omgang og så ser vi hvem av oss som blir skadet til andre omgang". Det var lav odds på Ole "strekken" Fredrik og det slo selvfølgelig ikke feil. Dermed var dommer i boks.

Vi fikk en tung åpning og feilpasningene florerte som de skal gjøre i 8.divisjon. Etter en stund fikk vi et frispark som Bjørnar "Bjørnebye" Rasmussen slo langt men ikke langt nok, og motstanderne fikk brutt pasningen og kontret inn 1-0. Og jammen skulle det ikke gå lenge før neste mål også var et faktum. Coach Hallenstvedt må nok ta dette målet på sin kappe, da han feilberegnet spretten på ballen på det groveste og en motstander fikk løpe helt alene gjennom og sette ballen bak for vår kjære keeper. Ryktene blant publikum sier at situasjonen oppstod fordi Øyvind fikk øye på en Oreo-kjeks som lå på banen.


Det skal nevnes at Erlend "The Body" Langeland stod en meget god kamp i mål. Feilfritt spill og med tv-redninger som bare Erlend kan. Ikke svi av alt kruttet nå Erlend, men spar litt til både varmegradene og jentene blir flere!

Rett før pause ble ballen spilt til Kjell-Ingolf som bestemte at nok var nok. Han fosset igjennom forsvaret til motstanderen og som en ildkule suste ballen ned i lengste hjørne. Deretter rev han av seg skjorten, flekset musklene til publikum og kastet seg ut i snøen. Neida, det var selvfølgelig planen men dommeren måtte blåse av for pause rett etter målet. 2-1

I andre omgang skjerpet vi oss en del og fikk litt mer "trøkk" i duellene. Spesielt kan vi vel trekke frem Erik som er vel helt i grenseland for hvor mye "trøkk" man lovlig kan ha i en duell. Og tror du ikke Erik "den fryktløse" Aarmo var den som skulle sørge for 2-2 også? Han minnet meg mistenkelig mye om verdens beste hodespiller, Tor Hogne Aarøy, i det han i et vanvittig svev hopper opp og stanger ballen inn til 2-2! Innlegget kom fra K.A som etter et lengre opphold er tilbake i trening. Godt å ha publikumsyndlingen tilbake igjen i godt gammelt slag med filming, munnbruk og mye annet som tilhører fotballens skyggeside.



Vi er fortsatt ubeseiret. 




Selvfølgelig.

4 kommentarer:

Lars L. sa...

Ja, det var 3 stk. som skilte seg ut i går:

- Erik med sin vanvittige innsats og hjertet-utapå-drakta-innstilling. Målet for hele laget må vel være å holde følge med denne løpsmaskinen i en eventuell Cooper-test...
- Kjell Ingolf med sine utallige løp og raid langs venstrekanten. Skapte utrolig mye.
- Erlend som var trygg som banken og med en matchvinnende feberredning 5 minutt før slutt.

Ellers synes jeg lagmoralen var upåklagelig! Den kan vi være stolte av! :)

Lars L. sa...

Dessuten må jeg få legge til at jeg synes vi viser styrke og karakter ved å klare å komme tilbake fra 0-2 til 2-2 uten en eneste innbytter...imponerende!

Erlend sa...

veldig trivelig å spille med dere, folkens! syns vi hevet oss skikkelig i 2.omgang. Var herlig å spille bakerst da, og se HELE laget jobbe som galleislaver når vi mister ballen. Da blir det lite å gjøre som keeper, og man kan spare kreftene til å gjøre en tv-redning i ny og ne :D

Erlend sa...

også en stor takk til de som møtte fram for å heie på oss. I alle treningskampene har det vært tilskuere (spesielt av det motsatte kjønn :D) på sidelinjen. Håper trenden fortsetter :)