Motstander: Veitvet 2
Resultat: 3-2 til oss
Bane: Ljan kunstgress

Dato: 21.mars 2009

Da var det duket for vår 2. treningskamp. Også denne gang så var vi så heldige at vi fikk tiltrukket oss en hel tilskuer-skare. Og de fikk oppleve de forspilte sjansers kamp. Etter en litt jevn start hvor ingen av laga fikk det helt til så scoret Emil på frispark over muren og via spilleren på streken. Etter dette var det bare et lag på banen offensivt. Selv om coach Blixhavn Riska gjorde det litt spennende ved å pådra seg et velfortjent gult kort og straffe (2 forskjellige situasjoner). Som gjorde at det faktisk sto 1-1 til pause.

I andre omgang så var det overkjørsel, særlig på midten hvor de sto stille i forhold til våre løpsmaskiner. I løpet av bare 5 minutter så dukker elgen Mosdøl opp i feltet og setter like godt begge to sikkert bak keeper. Han kunne faktisk fått ekte hattrick i sin debut hvis han ikke hadde blitt lurt av Chris til å sende, når han var alene med keeper. Chris som ville ha scoringen selv ropte at han hadde en mann i rygg og da sendte jo Knut, det bør vel ikke nevnes at Chris ikke scoret på sjansen, ei heller de 2 andre alene med keeper. (Resten av sesongen bare kalt for en Chris). Dette prøvde også Vegar da han i en litt uvant posisjon kom alene i gjennom og prøvde på en veldig lav lobb…

Men alt sett under et en komfortabel seier selv om det blei litt spennende på slutten da en kommunikasjonssvikt gjorde at kampen endte 3-2. Et resultat som ikke reflekterer kampen sett under ett. Men i alle fall en grei gjennomkjøring på 11’er mot et 8 divisjonslag. Bakerst var Erlend solid, og sammen med midtbanen nok dagens beste. Noe også pollen til høyre sier. Og vi må ikke glemme goalgetteren Knut selvfølgelig…

Dagens situasjon var uten tvil vårt andre mål. Lars Tjelle har ballen på høyre ving og legger ballen et par meter inn i banen, der Erik Aarmoe kommer i fullt firsprang på en overlapp på insia. Får med seg ballen og legger inn til Knut. Er nok Oldenborg 3 sitt fineste mål til nå