Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 6. mai 2009

Oldenborg 3- Wam Kam

Oldenborg 3 - Wam Kam 1-3 (1-0)

Bjølsen kuntsgress
5. mai 09

Etter 6 poeng på to kamper, var det duket for toppoppgjør i 8.div avd. 2.
Wam Kam gjestet Bjølsen Kunstgress, hvor 15-20 Oldenborg fans hadde trosset liten bris og de fire truende skyene på himmelen, for å heie frem laget i sitt hjerte.

Oldenborg 3 tilbake i sin vandte 4-5-1/4-3-3 formasjon startet med følgende spillere: Erlend - KA, Blix, Øyvind, Jon - Johannes, Håvard(C), Lars Ingar, Jarleiv, Chris - Knut Olav. På sidelinja klare til innhopp sto Sid, Lars Tjelle, Lars Langås, Torleif, Erik og Ole Fredrik.

Vi startet særdeles nervøst, og rotet mye i alle ledd på banen. I en kamp preget av mange feilpasninger fra begge lag, klarte ingen av lagene å feste grepet om kampen skikkelig i begynnelsen. Det var Wam Kam som først klarte å få et spillemessig overtak, men de klarte ikke å skape de helt store målsjangsene.
Det siste kvarteret av første omgang klarte vi å senke skuldrene og spille vårt spill. Lars Tjelle bød opp til dans på høyresida, og venstrebacken til Wam Kam klarte ikke å henge med i svingene. Overstegsfinter og tunneller til tross, det ble stort sett nesten for oss også.
Rett før pause fikk vi frispark i fin posisjon. Kapteinen Håvard tok ansvar og utnyttet en noe feilplassert mur til å skyte ballen inn kjøkkenveien til 1-0!
Vi gikk til pause med ledelse og troa på at vi skulle kjøre denne kampen.

Andre omgang startet som første. Vi ble fryktelig nervøse, og slo altfor mye langt uten mål og mening. Wam Kam styrte spillet, og det var ikke ufortjent at de utlignet etter ca 10 min. På en feil idømt corner misset vi markering og det sto 1-1. Da begynte marerittet for Oldenborg. Erik som hadde komt inn for Jon måtte ut på grunn av skade. Ikke mye senere måtte Johannes spille back for KA som hadde krampe. Vi rotet fælt denne perioden og klarte ikke å komme inn igjen i kampen.
Vi var både tamme offensivt, og usikre defensivt. Etter ca 25 min gikk Wam Kam opp i ledelsen 2-1 da de lurte offsidefella vår og fikk satt i mål ett innlegg fra kanten.
Etter dette våknet vi litt til live, og klarte å heve oss et lite hakk. Vi hadde et par halvsjangser, men slet med å skape skikkelige målsjangser.
Wam Kam skapte heller ikke mye nevneverdig, og spesielt Øyvind ryddet opp bra det som kom av lange baller og gjennomspill. Helt mot slutten økte Wam Kam allikevel ledelsen til 1-3 på et godt plassert langskudd. Da vi på slutten fikk enda to skader i backfireren, la vi om til 3-5-2, men det var for sent, og det ble ikke flere målsjangser.

Etter en skuffende opptreden måtte vi se oss fortjent slått 1-3. På en normal dag hadde vi slått dette laget, men vi har litt å jobbe med, frem mot lørdagens kamp.
Det positive vi kan ta med oss er at nå vet vi hvertfall hvordan vi ikke skal spille.

Bjørnar

2 kommentarer:

Øystein Wam-Kam sa...

Takk for en tøff kamp! :)

Ingen tvil om at dere er et bra lag, regner med det kun er Ready 2 som kommer til å gi dere særlig motstand av lagene dere ikke har møtt.

Lykke til videre i sesongen, så møtes vi igjen i siste serierunde i september!

mvh
Øystein Wam-Kam

Erlend sa...

vi hever oss over dette tapet, folkens! Vi møter et godt lag som er meget effektive til å utnytte sjansene sine (her har vi litt å lære). "freak-goalen" som gir 1-3 tar jeg fullt og helt ansvar for.
Vi hever oss til lørdag....da SKAL vi ha 3 poeng og score masse mål.
Syns forøvrig coach Hallenstvedt fortjener tittelen som Oldenborg 3's beste mot Wam-Kam