Ny side: Oldenborg3.com

onsdag 26. september 2012

Hvor var du da det smalt?

Fantastisk innsats i siste seriekamp etter en tung sesong!

Mandag 24.sept kl 20.15
Ullern Kunstgress
Motstander: Ullern 3
Resultat: 5-0 (2-0 til pause)

Målscorere: 1-0 (Ole-Terje), 2-0 (Ole Fredrik), 3-0 (Kjell), 4-0 (Anders), 5-0 (Håvard)
(Assister husker jeg ikke...)


Disse startet:
Jørgen
Erik - Håvard - Øyvind - KA
DJ - Ole Fredrik - Senior - Sindre
Preben
Ole Terje

Startet på benken, kom inn underveis:
Bjørnar, Blix, Junior, Alex, Kraig, Kjell, Erlend

Saken var rimelig klar før kampstart; for å ta 2.plassen og dermed opprykk, måtte Oldenborg slå Ullern, og samtidig håpe på hjelp fra Fortuna mot Tveita.
Det var en entusiastisk gjeng blåkledde som løp inn på matta med lave skuldre. Flere tilskuere, både fotballspillere, Mjøs og WAGS, var på sidelinjen. Det viste seg i etterkant at Oldenborg 1's Kronheim m/forlovede tok turen ut på vestkanten ens ærend for 2.omgangen(!) Vi startet i en 4-4-1-1 (4-2-3-1) formasjon med det formål å ta ut Ullerns gode midtbaneanker fra vårens oppgjør. Det viste seg imidlertid at han ikke spilte. Vi fikk ballen til å gå raskt langs bakken, og skapte farligheter i angrep. Backene doblet på kant. Når vi mistet ballen, var spiss og midtbane på som klegger, og brøt ofte. 5'eren bakerst var bunnsolid og slapp knapt Ullern til matfatet.

Etter ca et kvarter fikk Ole-Terje ballen på litt over 20 og ladet kanonen. Keeper var litt uheldig og fikk bare videreformidlet ballen inn i nettet. 1-0! Oldenborg malte på videre og særlig høyresiden var aktiv. 2-0 kom lengre uti omgangen fra Ole Fredrik

I pausen ble vi enige om å male på videre. Kjell viste hvorfor han er Oldenborg 3's storscorer, dro av en mann på venstresiden, og banket ballen i lengste. 3-0!
4-0 kom etter fint spill på venstresiden, og Anders (Junior) avsluttet et sugende løp med å banke ballen i mål fra 10-12 meter. Noen minutter etter ble Preben felt utenfor 16-meteren. Håvard tok sats og HAMRET frisparket i mål. 5-0!
Til stor glede for flere av tilskuerne ble vår nr 40 satt på topp de siste minuttene.

Til tross for seier fikk vi aldri den hjelpen vi trengte fra Fortuna, som måtte bite i kunstgresset med 0-10 tap mot Tveita. Dermed endte vi på 3.plass, 1 poeng bak Tveita.

Imidlertid skal vi glede oss over denne kampen. Stor cred til spillerne for en knallsterk kamp. Kvalitet i alle ledd. Hadde vi spilt slik som dette gjennom hele sesongen, hadde det blitt en parademarsj mot 6.div.

Nå får vi bygge videre på dette, og forhåpentligvis endelig ta steget neste sesong. Litt oppsiktsvekkende er det at vi hadde hakket bedre poengsnitt pr kamp i år (33 på 16 kamper) enn i fjor (28 på 14) da vi vant. Det viser at marginene er små. Neste år skal vi rykke opp!

Forøvrig vil vi gratulere Oldenborg 2 med en kanonsesong i 6.div og opprykk med klar margin. De ligger 1 poeng bak 1.plass som gir KM-spill med en kamp igjen. Satser på at det går veien!

Takk til Ullern 3 for en fin kamp, og en stor takk til en meget bra dommer som gjorde en flott figur. Dette var faktisk hans første kamp på seniornivå(!)

En ekstra stor takk til tilskuerne som kom!

Serien er over, men det kan være at vi skal spille en treningskamp i løpet av en ukes tid. Mer info kommer.





Denne saken er opprinnelig postet på Fecbook-siden vår - http://www.facebook.com/Oldenborg3


Oldenborg tre - jæ likær e!

Ingen kommentarer: